Elämysten yö tähtitaivaan alla Karnaisten korvessa

×

Tule viettämään elämysten täyteinen yö luonnon keskellä

Jätämme hiekkatien taaksemme ja painamme jalkamme 100-vuotiaan Karnaisten korven maahan. Välillä kenkämme kopsuttavat pitkospuita, silmämme ihailevat korkeita kalliojyrkänteitä ja laaksopainanteita sekä niiden välissä olevia pieniä suolaikkuja. Metsän lintuja, niin pieniä kuin isojakin sujahtelee ilmaan. Myös hirvi on tehnyt jätöksensä polunristeykseen. Hiljaa soliseva metsäpuro johdattaa meidät kauniin metsälammen rantaan. Horisontissa savu nousee laavusta.

Yö tähtitaivaan alla tarjoaa kaupunkilaiselle unohtumattoman elämyksen luonnossa. Ja mikä parasta, me Kisakalliossa olemme huolehtineet kaikesta: niin makuualustat kuin makuupussitkin sekä puolijoukkueteltan metsän siimekseen.

Nuotion ääressä loimulohta sekä nokipannukahvit

Illan kruunaa yhdessä tulilla laitettava herkullinen iltapala, loimulohi ja nuotioperunat. Herkuttelun kruunaa nokipannukahvit. Tärkeä osa retkeämme on teltan pystyttäminen yhteistuumin, edellisestä kerrasta taitaakin olla jo tovi aikaa, kun ensimmäisellä yrityksellä liepeet eivät kiristy riittävästi…

Tähtien tuikkeessa luonnosta nauttien

Lopulta ilta pimenee, äänet hiljenevät ja tähdet syttyvät taivaalle. Edelleen ihmettelemme, miksi tähtiä ei näy kaupungissa, miksi ne näkyvät vain Karnaisten korvessa. Happirikkaan ja hyvin nukutun yön jälkeen heräämme totuttua aikaisemmin, metsän linnut ovat jo liikkeellä ja nuotiolta kuuluu pihkan räiskettä. Aamukahvin jälkeen pakkaamme tavarat rinkkaan ja patikoimme Kisakallioon aamusaunaan. Saunan jälkeen vedämme yhteen illan aikana tehdyt muistiinpanot ja nautimme lounaan ennen työpaikalle paluuta.

Lisätietoja

Paikka:
Kisakallion Urheiluopisto, Karnaisten korpi, Lohja
Etäisyys Helsingistä:
60 km, 45 min autolla
Etäisyys Turusta:
115 km, 1 h 15 min autolla
Koska:
1.5.-30.9.
Kenelle:
Öinen vaellus korvessa sopii kaikille. Ryhmäkoko 10–40.
Hyvä tietää:
Retken kesto n. vuorokauden
Hinta:
Alk. 180 €/hlö (sis. alv.) Min 10 hlöä.
Lisätietoja:
Soita:
+358 19 31 511
Yrityksen nettisivut: