Energiaa ja elämäniloa Kisakallion kokouksesta

×

Energiaa ja elämäniloa Kisakallion kokouksesta

Yhdistä kokouspäiviisi tiimisi kuntotestaus. Hyvässä kunnossa syntyy hyviä ja tuloksekkaita päätöksiä. Askeleet hyvinvoivan itsesi löytämiseksi alkavat Kisakalliosta. Teknologian hyödyntäminen jokaisen oman taustan ja tarpeen mukaan antaa kaikille mahdollisuuden tunnistaa olemassa olevat vahvuudet ja kehittämiskohteet.

Kokouspäivien aikana ehdit mittauttaa tiimisi kunnon, saada elämänlaatua lisääviä vinkkejä, nauttia hyvästä ruuasta ja toistenne seurasta uudessa ympäristössä.

Kisakallion testauspäällikkö suosittelee Inbody-kehoanalyysia ja polkupyöräergometritestiä. Inbody-kehoanalyysi kertoo lähes kaiken, mitä teknologialla saadaan ihmisen kehosta mitattua. Testaus on vaivaton ja kestää vain 90 sekuntia. Pyöräilytesti puolestaan kertoo sykealueiden avulla hengitys- ja verenkiertoelimistön kunnon. Testi-sanaa ei tarvitse pelätä, sillä jokainen osallistuja polkee oman kuntonsa mukaan, kesto noin 12 minuuttia.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja

Paikka:
Kisakallion Urheiluopisto, Lohja
Etäisyys Helsingistä:
60 km, 45 min autolla
Etäisyys Turusta:
115 km, 1 h 15 min autolla
Koska:
maaliskuu – huhtikuu ja lokakuu – joulukuu
Kenelle:
Ryhmän koko: min. 16 henkilöä, max 48 henkilöä
Hyvä tietää:
Varusteet: saat varauksen yhteydessä testiin valmistautumisohjeet. Kesto: 1 vrk
Hinta:
2640 euroa / 16 henkilön ryhmä, sis. alv. Sisältyy kuntotestaus, testipalaute, 2 x aamupala, 1 x buffetlounas ja 1 x kokouskahvi, kokoustila ja välineet, majoittuminen jaetussa kahden hengen huoneessa
Lisätietoja:
Soita:
+358 19 31 511
Yrityksen nettisivut: