Hyvinvointiviikonloppu mökissä Siuntiossa

×

Nauti luonnosta meloen, pyöräillen ja patikoiden

Hyvinvointiviikonloppuun Purnus Jokilaaksossa sisältyy mökkimajoitus tasokkaassa 4+2 hengen vuokramökissä sekä jokimelontaa, pyöräilyä ja patikointia omaan tahtiin. Perjantaina mökille saapumisen jälkeen seuraa lyhyt kävely melonnan lähtöpaikalle Vanhaan Pappilaan. Melontareitti kulkee luonnonkaunista Siuntionjokea (”Suomen Amazon”) pitkin Sjundbyn keskiaikaiselle linnalle (n. 6 km) tai aina merelle asti SE-Actionin Melontakeskukseen (n. 12 km), josta on järjestetty kuljetus takaisin mökille.

Seuraavana päivänä päästään nauttimaan maaseudun rauhasta ja saariston upeista maisemista pyöräillen ja patikoiden. Sopivia retkikohteita ovat Störsvik tai Kopparnäs. Sunnuntaina pysytellään sitten Purnus Jokilaakson omilla mailla. Patikoimme komeassa lähimetsässä tai kaunista lemmenpolkua pitkin ja nautimme evästä avotulen äärellä isossa kodassa tai upeat näköalat tarjoavalla katetulla kallioterassilla.

Mökkeilyä ja hyvinvointia ympäri vuoden

Hyvinvointiviikonlopusta voi nauttia koska tahansa ympäri vuoden. Mökkimme ovat talviasuttavia ja talvikaudella melonnan ja pyöräilyn voi vaihtaa vaikkapa retkiluisteluun tai lumikenkäilyyn. Liikunnallinen päivä perheen tai ystävien kanssa huipentuu viihtyisään iltaan mökissä – ruoanlaittoa, rentouttavaa saunomista ja mukavaa yhdessäoloa.
Tervetuloa!

Lisätietoja

Paikka:
Siuntion maaseudulla ja Siuntion joella
Etäisyys Helsingistä:
53 km, 53 minuuttia autolla
Etäisyys Turusta:
134 km, 1 h 35 minuuttia autolla
Koska:
Melontaa ja pyöräilyä järjestetään 20.4-27.9 välisenä aikana ja patikointia vuoden ympäri. Talvella lumikenkäillen.
Kenelle:
Aktiviteetit eivät vaadi erityistaitoja ja reitit voidaan suunnitella kunnon mukaan.
Hyvä tietää:
Retket räätälöidään toiveidenne mukaan, kesto 2-10 h.
Hinta:
Hinta alkaen 280 €. Vuokravälineet lisähintaan.
Soita:
+358 9 2564040
Yrityksen nettisivut: