Kahden kimppa, hyvinvointia keholle ja mielelle 2vrk

×

Vietä hyvinvointiviikonloppu Päiväkummun kylpylärakennuksessa

Päiväkummun kylpylärakennuksen huoneet remontoitiin tyylikkäästi vuonna 2012. Sisustuksessa kantava teema on Sakari Topeliuksen Koivu ja Tähti -sadun kuvitus. Topelius kirjoitti sadun Karjalohjalla ja sadusta tutun koivun kerrotaan sijainneen Päiväkummun mailla. Kylpylärakennuksen huoneet antavat lomalaiselle tukikohdan lähellä kylpylä- ja ravintolapalveluita. Hyvinvointipalvelumme ja ravintolamme sijaitsee saman katon alla, joten voit siirtyä suoraan huoneestasi hemmotteleviin hoitoihin ja pulahtamaan juuri uusitussa kylpylässä, minkä jälkeen nauttimaan virvokkeita upean maisemaikkunan ääreen aulabaariin.

Viihtyisyyttä lähellä luontoa

Useista huoneista on upea järvinäköala Lohjanjärvelle, joten majoitut mukavasti lähellä luontoa ja kylpylähotellin tarjoamia palveluita. Huoneet sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Huoneisiin kuuluu suihku, wc, puhelin, tv ja hiustenkuivain. Päätalon huoneissa toimii ilmainen wlan-yhteys. Päätalon huoneet ovat kaikki viihtyisiä, savuttomia kahden hengen huoneita ja ne soveltuvat hyvin myös allergikoille. Lemmikkejä ei päätalon huoneisiin valitettavasti voi tuoda, vaan lemmikkihuoneet sijaitsevat rinnetaloissa.

 Kahden Kimppa

Paketti sisältää 2 yön majoituksen kahdelle sekä aamiaiset ja päivälliset noutopöydästä. Kylpylän ja kuntosalin käyttö kuuluvat automaattisesti hintaan. Hotellissa järjestetään päivittäin lomaohjelmaa, ja siihen osallistuminen on maksutonta. Lomaohjelma voi sisältää tietoiskuja hyvinvoinnista, yhteistä liikuntaohjelmaa, tai opastetun kävelylenkin Karjalohjan kulttuurimaisemassa.

Lisätietoja

Paikka:
Kylpylähotelli Päiväkumpu
Etäisyys Helsingistä:
80 km, 1 h autolla
Etäisyys Turusta:
108 km, 1 h 16 min
Koska:
Majoitustarjous voimassa 31.1.2017 asti, ei juhlapyhinä
Kenelle:
Kahden kimppa -paketti on voimassa 2 henkilön majoittuessa
Hinta:
338€/2vrk/2hh puolihoidolla
Soita:
+358 30 608 40
Yrityksen nettisivut: