Kiireetön kappelikokous Heponiemessä (1,5 vrk)

×

"Hiljaa hyvä tulee" - sen tiesi jo vanha kansa

Heponiemen Hiljaisuuden keskus Karjalohjalla on erinomainen paikka vetäytyä täysin omaan rauhaan kokoustamaan ja nauttimaan luonnon lataavasta voimasta. Kokoustilamme kolme kiikkustuolia ovat osoittautuneet halutuimmiksi istuinpaikoiksi. Tilasta avautuva upea näkymä Puujärvelle on kuin luotu lennättämään ajatukset korkealle, sillä levon kautta syntyy parhaat päätökset!

Kokouspakettimme sisältyy aitoja makuja

Keittiömme tarjoaa aitoja makuja - teemme ruokaa rakkaudella kauden tuotteita suosien!

Majoittuva kokouspakettimme pitää sisällään kaiken. Varaamme majoituksen 1h huoneissa, joissa oma wc ja suihku. Kokoustilasta löytyy valkokangas, videotykki sekä langaton verkko. Illalla lämpenee rantausauna, jossa kokoustajat voivat nauttia löytyistä.

Kokoustarjoiluina tulokahvi, lounas, iltapäiväkahvit, 3-ruokalajin illallinen, aamiainen, lounas ja lähtökahvit. Koko kokouksen ajan tarjolla kahvia, teetä, vettä ja hedelmiä.

Teemme toiveittenne pohjalta teemme erillistarjouksen muusta oheisohjelmasta. Esimerkiksi Tuunaajamutsin paja on ollut suosittua.

Niin – ja se kappeli.

Kappeli on Heponiemen sydän, jossa voitte halutessanne viettää osan kokoustanne. Moni työryhmä onkin nauttinut hetken luovasta hiljaisuudesta tai strategisesta keskustelusta upean kappelimme korkean katon suojissa.

Sydämellisesti tervetuloa Heponiemeen!

Lisätietoja

Paikka:
Heponiemen hiljaisuuden keskus, Karjalohja
Etäisyys Helsingistä:
83 km, 1 h autolla
Etäisyys Turusta:
97 km, 1 h 10 min autolla
Koska:
Kokouksia voidaan järjestää ympäri vuoden.
Kenelle:
Levollista ympäristöä kokoukseen haluaville
Hyvä tietää:
Majoittuva kokouspaketti 1,5 vrk.
Hinta:
260 eur / hlö 1-hengen huoneissa
Soita:
+358 40 1910900
Yrityksen nettisivut: