Kisakalliossa on jäätävän hauskaa niin kesällä kuin talvellakin

×

Jäätävän hauskaa niin kesällä kuin talvellakin

Takuuhauskan tapahtuman yksinkertainen resepti on tämä: curlingin pelaaminen jäähallilla ja jälkipelit rantasaunalla. Aluksi tutustumme curlingin saloihin ja sääntöihin – tähän sisältyy myös ripaus lajin historiaa. Ohjaajan avustuksella valitsemme varusteet ja valmistaudumme peliin .

Harjoittelemme liukua, harjaamista sekä taktiikkaa. Kun perusasiat on selvitetty alkaa peli, jossa voittajaksi selviää tarkkuudella, tiimitoiminnalla ja hyvällä huumorilla. Luvassa on vauhtia ja jännitystä. Mikään ei ole varmaa, ennen kuin viimeinen kivi on heitetty. Pistelaskun jälkeen voittajajoukkue palkitaan ja lähdemme jälkilöylyihin rantasaunalle. Tämä ohjelma soveltuu niin kaveriporukalle kuin kokouspäivien aktiviteetiksi.

Tunnelmalliset löylyt Lohjanjärven rannalla

Rantasaunan löylyistä voi pulahtaa Lohjanjärvessä ja sen jälkeen nauttia grilliherkuista. Talvella rohkeimmat pulahtavat avannossa.

Tervetuloa ympäri vuoden!

 

Lisätietoja

Paikka:
Kisakallion Urheiluopisto, Lohja
Etäisyys Helsingistä:
60 km, 45 min autolla
Etäisyys Turusta:
115 km, 1 h 15 min
Koska:
Sopimuksen mukaan läpi vuoden.
Kenelle:
Tämä ohjelma soveltuu niin kaveriporukalle kuin kokouspäivien aktiviteetiksi ryhmille.
Hyvä tietää:
Varusteet: joustavat vaatteet. Kesto: 2 h + 2 h (curling 2 h + saunominen 2 h). Ryhmän koko: 8–48 henkilöä.
Hinta:
780 euroa / 8–16 henkilön ryhmä ja seuraava max 16 henkilön ryhmä 350 euroa, sis. alv. Sisältää liikuntaohjauksen, tila- ja välinevuokran sekä rantasaunan vuokran. Pyydä ravintolatarjoiluista erillinen tarjous.
Lisätietoja:
Soita:
+358 19 31 511
Yrityksen nettisivut: