Koe saariston luonto ja tunnelma

×

Koe saariston luonto ja tunnelma

Vietä aikaa Tammisaaren saaristossa, joka on kappale kauneinta Suomenlahden saaristoa. Majoitu Hotel Sea Frontissa, joka sijaitsee meren äärellä lähellä Tammisaaren keskustaa.

Kolmen tunnin saaristoretken aikana tutustumme oppaan johdolla karuun ulkosaaristoon ja rehevään sisäsaaristoon, josta löytyy erilaisia saaria ja luotoja. Saaristoretken aikana ajamme kapeita saaristoväyliä pitkin vaihtelevalla nopeudella. Ihailemme aitoa luontoa monenlaisine lintuineen, näemme vanhoja kalastajatiloja ranta-aittoineen sekä myös nykyaikaista saaristorakentamista.

Opastettu veneretki kansallispuistoon perheen kanssa

Voit kuunnella ja nähdä merikotkan lennon, haahkaparven ääntelyn ja meriharakan vihellyksen – vain Tammisaaren saaristossa. Retken aikana tutustumme Rödjanin vanhaan kalastustilaan Älgön saarella. Nousemme myös maihin ja nautimme eväistä. Retken jälkeen on mahdollisuus käydä saunassa hotellilla.

Lähtö tapahtuu hotellin laiturista. Retken kesto on 3 h ja reitti valitaan sään mukaan. Ota retkelle mukaan reppu, hyvät tukevat kengät sekä sään mukainen varustus ja vaatetus. Oppaalla on vastuuvakuutus, mutta muista silti varmuuden vuoksi oma vakuutus. Säävaraus.

Max. 4 henkilöä
Hinta: alk. 370 euroa
Hintaan sisältyy majoitus neljän hengen huoneessa, aamiainen, sauna, kolmen tunnin retki oppaan kanssa ja eväskori.

Lisätietoja

Paikka:
Tammisaaren saaristo
Etäisyys Helsingistä:
92 km, 1 h 15 min autolla
Etäisyys Turusta:
109 km, 1 h 20 min autolla
Koska:
Sopimuksen mukaan
Kenelle:
Veneretki sopii koko perheelle.
Hyvä tietää:
Veneretken kesto 3 tuntia, säävaraus.
Hinta:
Alkaen 370 euroa
Soita:
+358 19 2461500
Yrityksen nettisivut: