Kokkauskurssit Mustion linnassa

×

Kokkaa ja tutustu juomiin ryhmässä ammattilaisen opastuksella

Tervetuloa Mustion linnan kulinaristiseen akatemiaan! Yhdessä kokkaaminen tai juomiin tutustuminen ammattilaisen opastuksella on aina elämys.

Mustion linnan tunnelmallisessa ja toimivassa opetuskeittiössä syntyvät herkut, jotka on suunniteltu toteutettaviksi myös kotona. Kulinaariseen Akatemiaan on mahdollista tilata Chef - lounaita tai -illallisia, joissa yksityiskokki valmistaa upean neljän ruokalajin menun asiakkaiden seuratessa sivusta. Chef's menun hinta on alkaen 86 €/hlö.

Valitse itsellesi sopiva kurssi valmiista kursseista tai räätälöi omasi

Mustion linnan kokkauskursseilla on tarjolla vuoden jokaiseen aikaan sopivia sesonkikursseja. Valittavana on ainakin seuraavat kurssit:

Kauden riistaa 1.10.-31.1. (neljän ruokalajin ateria riistakauden tuotteista ja erilaisten viinien soveltuvuus riistaruokiin)

Villivihannekset 16.5.-19.6. (villivihanneksiin tutustumista ja poimintaa Linnapuiston alueelta, menu tuoreista yrteistä ja vihanneksista)

Äijät keittiössä (tuhti kolmen ruokalajin menu, joka nautitaan paikallisten panimoiden tuotteiden kera)

Ladyt keittiössä (neljän ruokalajin gourmet - illallinen kuohuviinin kera)

Partytime (juhlien järjestäminen kotona, kattaminen ja lautasliinojen taittelu, pöytäkoristeet, istumajärjestys, juhlajuomat + neljän ruokalajin juhlaillallisen valmistus)

Kokkauskursseihin sisältyy opetus, raaka-aineet, tilavuokra, lainaessu ja reseptivihko. Haluttu kurssi voidaan valita valmiista kurssitarjonnasta tai räätälöidä oma ryhmän toiveiden mukaan. Minimimäärä kursseilla on 8 henkilöä ja kurssista riippuen niille otetaan enintään 20 henkilöä. Kurssin hinta vaihtelee kurssista riippuen.

Ruokaan keskittyvien kurssien lisäksi tarjolla on viini-ja juomatastingeja, jotka räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Aiheena voi olla esimerkiksi eri maa-aiheiset viinit. Viini-ja juomatastingien hinta määräytyy valittujen juomien mukaan.

Tervetuloa ruoan ja juoman maailmaan Mustion Linnaan! 

 

Lisätietoja

Paikka:
Mustion Linna
Etäisyys Helsingistä:
75 km, 59 min. autolla
Etäisyys Turusta:
111 km, 1 h, 17 min. autolla
Koska:
Kokkauskursseja ja juomatastingeja järjestetään ennakkotilauksesta
Kenelle:
Sopii kaikille hyvän ruoan ja juoman ystäville
Hyvä tietää:
Kurssin hinta vaihtelee aiheen mukaan
Hinta:
86 euroa
Soita:
+358 19 36231