Kokousta rennosti maaseudun rauhassa Siuntiossa

×

Parhaat päätökset tehdään rennossa ympäristössä

Kokoushuvilamme sijaitsee Purnus Jokilaaksossa, luonnonläheisessä Siuntiossa. Ympärillemme avautuu kiehtova kulttuurimaisema, josta Aleksis Kivikin aikoinaan ammensi virikkeitä kirjoituksiinsa. Huvilamme Purnus Jokilaaksossa on suunniteltu 8-25 hengen kokous- ja juhlapaikaksi. Isolta terassilta avautuu upea näkymä yli kauniin jokilaakson. Laakson pohjalla virtaava joki yhdessä ympäröivän luonnon kanssa luo rauhallisen, kiireettömän tunnelman. Huvilan edustussaunaan mahtuu kerralla 10–15 saunojaa nautiskelemaan ylellisistä löylyistä. 

Kuuden hengen kokous voidaan järjestää tyylikkäästi myös nykyaikaisesti varustellussa mökissä. Kaikki mahtuvat istumaan keittiön pöydän ääreen ja TV:tä voidaan käyttää "valkokankaana". Tai miltä kuulostaisi rennompi kokous mukavasti sohvilla?

Maittavat kokousruoat valmistuvat Purnus Jokilaakson keittiössä, jonka periaatteena on se, että yksinkertaiset, selkeät maut ovat hyviä! Korkealaatuiset raaka-aineet pyrimme hankkimaan lähialueen tuottajilta.

Hauskat oheisohjelmat piristävät kokouspäivää

Kokouspäivästä saa antoisamman, kun sen lomassa järjestetään myös viihteellisempää yhdessäoloa. SE-Actionin pitkä kokemus ohjelmapalvelujen järjestämisessä takaa laadukkaat ohjelmat ryhmälle kuin ryhmälle. Suuren suosion ovat saavuttaneet muun muassa hauska Maatilaralli suloisine eläimineen sekä Seikkailurata, joka vahvistaa ryhmän yhteistyökykyä.
Tervetuloa!

 

 

Lisätietoja

Paikka:
Kartanon maisemissa Siuntiossa
Etäisyys Helsingistä:
53 km, 53 min autolla
Etäisyys Turusta:
134 km, 1 h 35 min autolla
Koska:
Vuoden ympäri. Ohjelmat suunnitellaan vuodenajan mukaan.
Kenelle:
Kokousryhmille. Ohjelmat sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille.
Hyvä tietää:
Kokousta ja ohjelmaa kahdesta tunnista kahteen päivään.
Hinta:
Kokouspäivä alk 42 € / hlö. Ohjelmat ja illallinen lisähintaan.
Soita:
+358 9 2564040
Yrityksen nettisivut: