Melontaa ja elämyksiä Lohjanjärvellä

×

Melontaelämys kalkkikiviluolan syvyyksiin Lohjansaaren Martinpihalla

Lohjansaaressa sijaitseva Martinpiha tarjoaa melontaretkiä sekä aloitteleville että melontaa jo aikaisemmin harrastaneille. Suojaisia reittejä ja mielenkiintoisia melontaretkikohteita löytyy Uudenmaan suurimmalta järveltä, Lohjanjärveltä. Retket ovat puolipäiväretkiä, tai ne voivat sisältää myös yöpymisen.

Luolan salaisuudet

Opastetun melontaretken kesto on noin 4 tuntia. Matka tehdään joko kajakeilla tai avokanootilla. Aamulla tavataan Martinpihalla aamukahvin merkeissä. Melontakalusto, varusteet ja reittisuunnitelma käydään yhdessä läpi.

Opastetun melontaretken kesto on noin 4 tuntia ja sopii kaiken tasoisille melojille. Matka tehdään joko kajakeilla tai avokanootilla. Aamulla tavataan Martinpihalla aamukahvin merkeissä. Melontakalusto, varusteet ja reittisuunnitelma käydään läpi. Lähdemme melontataipaleelle verryttelyn jälkeen. Nautiskelemme Lohjanjärven maisemista, pidämme kelluntataukoja tarpeen mukaan. Melontamatkaa n. 3 km. Kevyiden eväiden nauttimisen jälkeen tutustumme Torholaan, Suomen suurimpaan kalkkikiviluolaan. Kevätaikaan löydät luolan läheisyydestä mm. harvinaisia keltavuokkoja. Palaamme takaisin Martinpihalle Selkäsaarten, lohjalaisittain Paratiisisaarten kautta ja nautimme herkullisen tapaslounaan ”Venta la Riihessä”.

Lisätietoja

Paikka:
Lohjansaari ja Lohjan järvi.
Etäisyys Helsingistä:
80 km, 1,10 h
Etäisyys Turusta:
140 km, 1,40 h
Koska:
15.5 - 15.9
Kenelle:
Melontaretki on sopiva aloitteleville ja hieman kokeneimmillekin.
Hyvä tietää:
Retken kesto n. 4 tuntia.
Hinta:
90,-/hlö (päiväretki ilman majoitusta), 195,-/hlö (sisältää yöpymisen, saunan ja illallisen). Osalistujia vähintään 4.
Lisätietoja:
Soita:
+358 01 322 0070
Yrityksen nettisivut: