Melontaretki Karkalin luonnonpuistoon

×

Melontaelämys Karkalin luonnonpuistoon Lohjansaaren Martinpihalla

Lohjansaaren pohjoisosassa sijaitseva Martinpiha tarjoaa suojaisia reittejä sekä mielenkiintoisia melontaretkikohteita niin aloitteleville melojille kuin melontaa aikaisemminkin harrastaneille Uudenmaan suurimmalla järvellä, Lohjanjärvellä. Retki Karkalin luonnonpuistoon tehdään kajakeilla tai avokanooteilla. Opastettu, n. 4 tunnin retki sopii myös aloittelijoille.

Melontaretken kulku

Retken kulku menee näin: tapaamme Martinpihalla aamulla aamukahvin ääressä. Käymme läpi melontakaluston, varusteet ja reittisuunnitelman. Lähdemme melontataipaleelle verryttelyn jälkeen. Nautiskelemme Lohjanjärven maisemista ja pidämme kelluntataukoja tarpeen mukaan. Melontamatkaa on molemmissa kohteissa yhteensä n. 3-4 km. Matkalla nautimme kevyet eväät. Retken jälkeen palaamme takaisin Martinpihalle, jossa nautimme tapas-lounaan.

Kruunaa melontaretki yöpymällä aittahuoneessa

Päivää voi jatkaa majoittautumalla kodikkaaseen aittahuoneeseen Martinpihalle. Illansuussa lämmitämme sinulle ja ystävillesi saunan. Hirsisaunassa nautittujen löylyjen ja kylpytynnyrissä avoimen taivaan alla vietetyn virkistäytymishetken jälkeen voitte nauttia Martinpihan herkullisen päivällisen. Päivän kruunaa yö idyllisessä hirsiaitassa Lohjansaaren hiljaisuudessa. Aamulla on tarjolla herkullinen aamiainen kahvilaravintola “Venta La Riihessä”.

Tiesithän, että räätälöimme myös isommillekin ryhmille retkiä toiveiden mukaan!

Lisätietoja

Paikka:
Martinpiha
Etäisyys Helsingistä:
80 km, 1,10 h
Etäisyys Turusta:
140 km, 1,40 h
Koska:
Melontaa järjestetään 15.5-15.9 välisenä aikana.
Kenelle:
Melontaretki on sopiva aloitteleville melojille.
Hyvä tietää:
Retken kesto n. 4 tuntia.
Hinta:
90,-/hlö (päiväretki ilman majoitusta), 195,-/hlö (sisältää yöpymisen, saunan ja illallisen). Osalistujia vähintään 4.
Lisätietoja:
Soita:
+358 01 322 0070
Yrityksen nettisivut: