Merellinen Hanko – kokous Suomen etelässä

×

Inspiroidu Hangosta

Hanko on ihanteellinen kohde kokoontumiselle. Pittoreskiin Hankoon matkataan vähän kuin ulkomaille, ja kaikki kokouspaikat ovat persoonallisia. Luonto ja luonnonvoimat ovat aidointa Hankoa. Rantaviivaa Hangossa on 130 km, josta 30 km on hiekkarantaa. Hangossa merellisen kokouksen ainekset ovat jokaisena päivänä ympäri vuoden erilaiset.

Merellinen Hanko – kokous Hotel Regatassa

Hotel Regatassa on kokoonnuttu Merisalissa jo vuodesta 1898. Tänään Merisali on moderni, valoisa ja muuntuva tila kaikenlaisiin kokoontumisiin. Tila muuntuu 10–70 henkilön mukaan, ja hotellin Lounge sekä kesäaikaan myös Piazza täydentävät kokonaisuutta. Hotel Regatan hotellihuoneet ovat yksilöllisiä, sillä yöpyminen on tärkeä osa kokouselämystä. Halutessasi voit majoittua Mannerheim-huoneeseen tai varata johtoryhmäsi kokoukseen Regatta Suiten torneineen.

Kokouslounaat tarjoilemme hotellin Loungessa. Illallisille suosittelemme Hanko Menu
-makasiiniravintoloita viereisessä venesatamassa. Ohjatut hyvinvointiohjelmamme tuottaa Meriwellness Oy, jonka studiot muuttavat säiden salliessa hiekkarannoille ja kallioille. Varaamme aktiviteetit puolestanne ja räätälöimme kokonaisuuden ryhmällenne sopivaksi.

 

Lisätietoja

Paikka:
Hotel Regatta ja Hankoniemi
Etäisyys Helsingistä:
127 km, 1 h 47 min autolla
Etäisyys Turusta:
141 km, 1 h 50 min autolla
Koska:
Ympäri vuoden
Kenelle:
Kokouspaketit räätälöimme asiakkaan aikataulun ja tilaisuuden luonteen mukaan.
Hyvä tietää:
Johtoryhmien kokouksiin (4-10 henk) touko-syyskuussa BMW -oheispalvelut - kysy lisää!
Hinta:
Päiväkokous alkaen 39 e
Soita:
+358 50 3061900