Ravintola Kanerva

×

Tervetuloa Kylpylähotelli Päiväkummun Ravintola Kanervaan

Kylpylän päärakennuksessa sijaitseva viihtyisä Ravintola Kanerva on tunnettu maittavasta ruuasta ja mutkattomasta palvelusta. Ravintolan ikkunoista ja terassilta avautuu upeat näkymät Lohjanjärvelle. Ravintola on saanut nimensä Sakari Topeliuksen v. 1889 ilmestyneen runokokoelman ”Kanervia” mukaan.

150 asiakaspaikkaa, lisäksi ravintolan yhteydessä kaksi kabinettia á 30-50 paikkaa sekä à ala carte ravintola Panorama.

Ravintolassa A-oikeudet.

Ruokailut

Lounas- ja päivällisaikaan on tarjolla herkkuja runsaista buffetpöydistä. Sunnuntaisin kannattaa tulla kauempaakin nauttimaan juhlavasta pitopöydästä. Ruokalistalta löytyy vaihtoehtoja vaativammallekin herkkusuulle. Päiväkummun pizzoja ei myöskään kannata jättää maistamatta. Voit tilata pizzan myös mukaan kotiisi tai vaikkapa huoneeseen.

Viihde ja tapahtumat

Tanssimusiikista nautitaan neljänä iltana viikossa. Keskiviikkoisin ja perjantaisin lauletaan karaokea, lauantaisin soittaa orkesteri ja tiistaina ja torstaina tanssitaan levyjen tahtiin. Ravintolassa järjestetään usein teemailtoja ja tapahtumia, joista kerromme tarkemmin tapahtumakalenterissa.

Ravintolamme on avoinna seuraavasti:

  • Ma-to klo 7.15 - 23.00 
  • Pe-la klo 7.15 - 00.30 (2.00)
  • Su klo 8.00 -21.00

Á la cartea tarjolla

  • Ma-to  klo 12-21.30
  • Pe - la klo 12 - 22.30
  • Su klo 12- 21.30

Kesän ehdoton suosikki – Kanervan kattoterassi

Ravintola Kanervan aurinkoiselta kattoterassilta on upeat näköalat Lohjanjärven kauniisiin maisemiin. Osa terassin asiakaspaikoista on katetulla ja lasitetulla parvekkeella. Tule kokemaan Suomen suvi parhaimmillaan!
Terassilla voit nauttia auringosta myös rennosti aurinkotuoleissa. Aktiivisille kesästä nauttijoille löytyy kattoterassilta myös tekemistä vaikka koko perheelle, nimittäin kuuden radan mittainen minigolf-rata!

Lisätietoja

Paikka:
Kylpylähotelli Päiväkumpu
Etäisyys Helsingistä:
80 km, 1h 10min autolla
Etäisyys Turusta:
108 km, 1h 16min autolla
Koska:
Ympäri vuoden
Kenelle:
Hyvän ruuan ystävile
Hinta:
Hinnat alkaen 10€
Soita:
030 608 4243
Yrityksen nettisivut: