Ravintola Marine

×

Tervetuloa rentoutumaan, hiljaisessa, rentouttavassa ja ystävällisessä ymäristössä ystävien ja perheiden kanssa!

Motel Marinen yhteydessä oleva ravintolamme on suosittu kohtaamispaikka niin paikkakuntalaisten kuin muualta tulevien keskuudessa! Luonamme voitte syödä hyvin tai nauttia vain kupillisen kahvia. Surffata langattomasti internetissä tai löytää A-oikeuksin varustetusta baaristamme mielidrinkkinne. Noin 80 paikkaisen ravintola Marinen monimuotoiset ja muuntelukykyiset tilat mahdollistavat niin tunnelmalliset kahdenkeskiset illalliset kuin isommankin joukon iloisen illanvieton.

Kesällä voitte nauttia maittavan ruoan ohella meren kimalluksesta ja tuulen lempeästä henkäilystä viihtyisällä pihaterassilla, johon mahtuu noin sata henkeä. Kehuttu keittiömme tarjoaa Teille ihania makuja maailmalta sekä perinteistä Skandinaavista ruokaa. A la Carté -listaltamme löydätte sopivan annoksen niin pienempään, kuin isompaankin nälkään.

Autamme Teitä mielellämme myös erilaisten juhla- tai kokoustilaisuuksien järjestämisessä. Luonamme on vietetty useita ikimuistoisia onnistuneita syntymäpäiväkutsuja, häitä, ristiäisiä, yritystilaisuuksia sekä monia muita juhlia. Kaikki toivomustenne mukaisesti!

Lisätietoja

Paikka:
Motel Marine
Etäisyys Helsingistä:
93 km, 1h 16min autolla
Etäisyys Turusta:
111 km, 1h 31min autolla
Koska:
Ympäri vuoden
Kenelle:
Hyvän ruuan ystäville
Hinta:
Alkaen 5 €
Soita:
+358 19 24 13 833
Yrityksen nettisivut: