Vietä erilainen kokouspäivä Martinpihalla

×

Järjestä kokous ainutlaatuisella Martinpihalla

Tervetuloa viihtymään Lohjansaaren Martinpihan rauhalliseen, kauniiseen ja luonnonläheiseen ympäristöön Länsi-Uudellamaalla. Martinpiha on onnistuneiden kokouksien loistava pitopaikka erityisesti silloin, kun haluatte irtautua perinteisistä kokoushuoneista ja antaa ajatusten virrata luonnon lähellä.

Kokouspaikka: Martinpääty on kodikas kokoustila, joka sopii erinomaisesti 6-12 hengen kokouksille. Kokoustilassa on langaton internetyhteys ja fläppitaulu. Sopimuksesta vuokraamme valkokankaan ja videotykin.

Kokouspäivän ohjelma: Aamun voi aloittaa aamukahvilla ja vaikkapa kotitekoisilla karjalanpiirakoilla ja munavoilla, jotka tarjoillaan kokoustilassa tai kahvilaravintola Venta la Riihessä, joka sijaitsee kokoustilan vieressä. Kauniina päivänä lounas tarjoillaan kahvilaravintolan terassilla, jossa voi samalla nauttia kauniista näköalasta ja luonnon vehreydestä. Iltapäiväkahvit ja makea kotileivonnainen tauottavat loppupäivää sopivasti. Kahvit tarjoillaan joko kokoustilassa tai terassilla asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Perinteinen hirsisauna ja kylpytynnyri lämpiävät kokouspäivän päätteeksi sopimuksesta. Järjestämme muitakin virikkeitä kokouspäivän kevennykseksi: mm.opastettuja melontaretkiä, pyöräilyä Lohjansaaren kauniissa maisemissa tai patikointia luonnossa. Soutuveneenkin voi vuokrata ja kokeilla kalaonneaan Lohjanjärvellä.

Kodikkaissa aittahuoneissamme ryhmänne voi majoittua kokouspäivien ajaksi.
Kysy lisää kokouspaketeistamme!

 

Lisätietoja

Paikka:
Lohjansaaressa
Etäisyys Helsingistä:
80 km, 1,10 h autolla
Etäisyys Turusta:
140 km, 1,40 h autolla
Koska:
Kokouspaketteja myydään huhtikuun lopusta syyskuun loppuun.
Kenelle:
Asiakkaille jotka ovat kyllästyneitä perinteisiin kokoushuoneisiin ja haluavat luovempaa ympäristöä ja mahdollisesti jonkun aktiviteetin.
Hinta:
Päiväkokousten hinta alkaen 40,-/hlö. Kahden päivän kokous majoituksella, saunalla ja illallisella, alkaen 155,-/hlö
Lisätietoja:
Soita:
+358 01 322 0070
Yrityksen nettisivut: