Yrttisauna

×

Huvilasaunamme sijaitsee Purnus Jokilaaksossa, luonnonläheisessä Siuntiossa. Ympärillämme avautuu upea näkymä yli kauniin jokilaakson. Laakson pohjalla virtaava joki yhdessä ympäröivän luonnon kanssa luo rauhallisen, kiireettömän tunnelman.

Hyvää oloa kotimaisista yrteistä Siuntiossa

Yrttiterapia on maailman vanhin tapa lääkitä ihmistä. Jo pelkästään luonnonläheisyys vaikuttaa terveyteemme positiivisesti.

Ennen saunaa kävelemme pienen lämmittelylenkin, jonka aikana on mahdollista itse kerätä saunayrtit.Samalla tutustumme eri yrttien vaikutuksiin. Yrtit voidaan myös tuoda valmiiksi kerättynä saunalle, jolloin niiden vaikutuksista kerrotaan ennen saunomista.

Kävelyn aikana teemme pieniä harjoituksia, joiden tarkoitus on luoda luontoyhteyttä ja herkistää kuuntelemaan omaa itseä.

Yrtit ja sauna

Saunan pehmeässä lämmössä leviää ihana yrttien tuoksu. Kylpemisen aikana kasvit puhdistavat kehoa ja antavat voimaa. Saunomisen aikana otetaan myös jalkoja hellivä yrttijalkakylpy.

Saunan jälkeen on käytössä ihoa hoitavaa yrttiöljyä ja kasvovettä. Rentouttavan saunaelämyksen kruunaa puhdistava ja virkistävä yrttinen saunajuoma.

Ohjelman vetää diplomifytoterapeutti Hanna Ojanen.

Räätälöimme toiveidenne ohjelman yrttien parissa. Olethan yhteydessä!

Lisätietoja

Paikka:
Purnus Jokilaakso
Etäisyys Helsingistä:
53 km, 53min autolla
Etäisyys Turusta:
134 km, 1h 35min autolla
Koska:
Ympäri vuoden
Kenelle:
8 -20 hengen ryhmille
Hyvä tietää:
Ohjelman pituus 3-5 h
Hinta:
Hinta alkaen 60 € / hlö
Soita:
+358 9 2564040
Yrityksen nettisivut: