Cafe Lauri valittu Suomen parhaaksi kahvilaksi

×

Paulig jakaa vuosittain ”Suomen paras kahvila” -tunnustuksen ansioituneelle suomalaiselle kahvilalle. Vuoden 2015 paras kahvila on Länsi-Uusimaalainen Cafe Lauri. Vuoden 2015 kisan voittoon pääsivät tällä kertaa vaikuttamaan myös itse asiakkaat sosiaalisen median avulla.

Meillä on toki vahvaa asiantuntijuutta kahvin laadukkuudesta ja oikeista valmistusmenetelmistä, mutta tunnelma ja palvelu ovat vähintäänkin yhtä oleellinen osa hyvää kahvilaelämystä. Siksi halusimme antaa äänen myös kahviloiden asiakkaille”, kertoo Paulig Instituutin koulutusasiantuntija Ulla Suoraniemi.

Kaikki kolme finaaliin yltänyttä kahvilaa olivat loistavia, mutta viimeisen päälle mietitty kokonaisuus kääntyi lopulta Cafe Laurin voitoksi”, perustelee Pauligin Business Manager Rami Kuusisto. ”Jokainen yksityiskohta on mietitty. Kahvilassa yhdistyvät hienosti perinteinen ja uusi kahvilakulttuuri pöytiin tarjoilusta aina kahvimaailman trendeihin asti. Erityisesti plussaa tuli suodatinkahvista, jonka maku oli erinomainen. Omistajien intohimo ja läsnäolo on suorastaan huikea”, täydentää Ulla Suoraniemi.

Cafe Lauri kuuluu Visit South Coast Finland -perheeseen ja olemmekin Cafe Laurin porukasta erittäin ylpeitä!

Kirjoittaja:
Jukka Punamäki