Hangon Regatta oli huikea!

×

Hangon Regatta on ollut jo pitkään omalla ”to do” listalla, mutta jostain syystä tämä kyseinen viikonloppu on ollut joka kesä varattu jollekkin muulle toiminnalle. Vaan ei tänä vuonna! Perjantai aamupäivällä hyppäsimme autoon ja matka kohti legendaarista Hangon Regattaa sai alkaa. Olin kuullut hyviä- ja huonoja tarinoita Hangon Regatasta, mutta matkasimme positiivisen ja ennakkoluulottoman asenteen kanssa kohti uutta seikkailua. Kaiken tämän lisäksi, perjantaina alkaneet täydelliset kesäkelit toivat oman piristysruiskeen reissuumme.

Kesäinen Hanko

Kuuma kesäilma, meri sekä ihmispaljous tarjosivat hyvin lämpöisen vastaanoton. Kaikki näyttivät hyvin iloisilta ja ilmassa oli aistittavissa jännitystä huikean viikonlopun alkamisesta. Parkkeerasimme auton ja suuntasimme heti Hotelli Regatan läheisyydessä sijainneelle rannalle tarkkailemaan purjehduskilpailun lähtöä. Rannan maisemat olivat uskomattomat, sillä auringon säteillessä merenpinnasta veneet lipuivat hyvin läheltä rantaa odottaessaan laukausta, joka oli lähdön merkki. Rannalle oli kerääntynyt runsas väkijoukko seuraamaan lähdön tapahtumia. Tämän jälkeen jatkoimme matkaamme kierrellen ja kaarrellen Hangon loisteikkaissa kaupunki maisemissa ja päädymme lounaalle rantabulevardille. Lounastettuamme lähdimme ihailemaan maisemia läheiselle näköalatornille, josta merinäköala näyttäytyi vielä paremmin.

Hangon Regatta teki vaikutuksen

En ole koskaan aikaisemmin käynyt Hangossa, joten vertailua normaalin viikonlopun ja Hangon Regatan väliltä minulla ei ole. Uskoisin että eroja löytyy, mutta hyvin vähän ainakin näin kesällä. Hangon regatta antoi minulle ensikertalaiselle huikean vaikutelman ja tulen tästä lähtien tekemään tilaan kalenteriini kyseistä viikonloppua varten. Viikonlopun aikana sain kokea huikean tapahtuman, joka varmasti nosti esille Hangon parhaimpia puolia. Hanko tarjoaa vielä lukuisia mahdollisuuksia uusille seikkailuille ja erityisesti monipuolisin vaihtoehdoin. Tarjolla on kuitenkin nähtävyyksi, risteilyjä sekä tapahtumia.

Allekirjoittanut antaa Hangolle vahvan suosituksen.

 

Kirjoittaja: