Hyppää Kesäbussin kyytiin!

×

Tänä kesänä Raaseporissa päästään liikkumaan kätevästi Kesäbussilla. Kesäbussin tarkoituksena on saada kaupunkilaiset liikkumaan vaivattomasti ja näin näkemään lähialueiden tarjoamia nähtävykksiä ja tapahtumia. Kesäbussi on todella kätevä, jos sinulle ei ole autoa tai olet saapunut Raaseporiin veneellä tai junalla. Reittien varrella on paljon nähtävää ja kuultava!

Jokaiselle jotakin!

Pysäkkipaikoilla on tarjolla mm. kahviloita, ravintoloita, putiikeja, näyttelyitä ja kesätapahtumia. Laajan tarjonnan vuoksi valikoimaa riittää kaikille ja jokaiselle on jotakin. Kesäbussireissu on myös mitä mainioin kesäretki esim. lapsiperheille ja muille, jotka kulkevat bussilla vain harvoin. Alle 12-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi, nuoret 13-16 v maksavat 5 € ja aikuiset 10 €. 

Reitti

Raaseporin Kesäbussi kulkee tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin sekä aamulla, päivällä, että iltapäivällä aikavälillä 27.6.–12.8.2017. Bussi lähtee Tammisaaren Raatihuoneen torilta klo 10, 13 ja 17 ja jatkaa matkaa akselilla Raaseporin linnanrauniot – Karjaan linja-autoasema – Billnäsin puistotie – Fiskarsin tori meno-paluu. Hyppää siis kyytiin reitin varrella ja jää pois missä haluat, lippu on voimassa koko päivän! 

Kirjoittaja: