Isänpäivälounaat Länsi-Uudellamaalla

×

Muista isää viemällä hänet lounaalle isänpäivänä!

Isänpäivä 13.11.2016

Teimme listan paikoista, joissa tarjoillaan isänpävälounasta tulevana sunnuntaina. Muistathan tehdä pöytävarauksen!

Mustion Linna

Ravintola Linnankrouvissa tarjoillaan sunnuntaina perinteinen isänpäivälounas klo 12-17. Samalla voit käydä yhdessä isän kanssa tutustumassa Linnaan, sillä isänpäivänä isät pääsevät opastetulle kierrokselle ilmaiseksi!

Lounaaksi on tarjolla hiillostettua muikkua ja muikunmätiä, Linnankrouvin pippuripihvi, valikoima kotimaisia pientilajuustoja (+6€) sekä jälkiruoaksi vadelmakohokas ja vaniljajäätelöä. Hinta 49€/hlö.

Viikonloppuna on myö voimassa majoitustarjous. La-su hintaan 50€/hlö/2hh.

Kylpylähotelli Päiväkumpu

Päiväkummussa laitetaan isänpäivänä pöytäkoreaksi. Runsas pitopöytä on tarjolla kahteen otteeseen. Ensimmäinen kattaus klo 11.30-13.45 ja toinen kattaus klo 14-16.

Pitopöytä on runsas, mutta mainittakoon sieltä graavilohi, leipäjuusto ja lakkahillo, ylikypsä possun savukasleri BBQ sekä lohta sitruunakastikkeessa. Jälkiruoaksi tietenkin täytekakkua sekä suklaamoussea ja vaahtokarkkeja!

Hinta: 29,50€/aik., 17,00€/8-14v. ja 10,00€/4-7v.

Ravintola Origo

Ravintola Origossa on isänpäivänä tarjolla talvikurpitsakeittoa vuohenjuustoleivällä, kotimaista härän sisäfileetä (180g) parmesangratinoidulla uuniperunalla, lämpimällä lehtikaali-juuressalaatilla ja konjakki-pippurikastikkeella, suklaakakkua ja tuoreminttujäätelöä. 42€/hlö.

Motel Marine

Motel Marinessa keittiö on isänpäivänä auki klo 12-19 ja tarjolla on oma isänpäivä menu, mistä löytyy pääruokina paistettua kuhaa (23€), pippuripihviä (28€) sekä Musta Pekka kanaa (19,50€).

Rantasipi Siuntion kylpylä

Rantasipi Siuntion kylpylässä isänpäiväbuffet on tarjolla klo 12-16.

Myös Rantasipi Siuntion kylpylässä buffet on runsas. Alkuruoaksi on mm. vihersmoothie, erilaisia salaatteja, merileväkaviarttia, lämminsavulohta. Pääruokana on nyhtöporsasta sekä BBQ -kastiketta, paahtopaistia sekä uunipaahdettua kirjolohta. Jälkiruoaksi löytyy mm. minttu-melonisalaattia, mansikkapannacotta sekä karkkibuffet.

Hintaa näille ruuille tulee 29€/aikuinen ja 14,50€/lapsi (4-14 v.)

Kirjoittaja:
Anni-Elina Torvikoski