Joulumarkkinat Länsi-Uudellamaalla

×

Joulumarkkinoiden juuret lähtevät Saksasta, mistä joulumarkkinoiden perinne onkin levinnyt moniin maihin. Monille joulumarkkinat tuovat sitä oikeaa joulun tunnelmaa ja sieltä ostetaankin paljon käsitöitä, herkkuja, joulukoristeita, lahjoja ja haetaan joulumieltä. Länsi-Uudellamaallakin järjestetään useammat joulumarkkinat!

Billnäsin pikkujoulumarkkinat

Länsi-Uudenmaan joulumarkkinat alkavat Billnäsin perinteisillä pikkujoulumarkkinoilla 26.-27.11.2016. Markkinat järjestetään Billnäs Gardenin vanhassa kauniissa puutarhassa ja Bistrossa. Myynnissä käsitöitä, herkkuja ja paljon muuta! Lapsille poniratsastusta ja askartelunurkkaus. Elles tytöt esittävät joululauluja ja puutarhassa on Onnellisten seppien tantoaa ja taoksia.

Inkoon joulumarkkinat

Inkoossa järjestetään 2.12.2017 perinteiset joulumarkkinat Gammelgårdenilla kello 10 – 14. Luvassa piirileikkejä, joulumusiikkia sekä yli 50 myyjää! Mukana myös joulupukki ja viihdykettä lapsille. Myytävänä on mm. käsitöitä, ruokaa ja joulukoristeita.

Lohjan menneen ajan joulumarkkinat

Lohjalla vietetään menneen ajan joulumarkkinoita 9.-10.12.2017. Markkinat levittäytyvät laajalle Lohjan keskustaan ja sinne on tulossa yli 200 myyjää. Markkinoilla julistetaan markkinarauha ja lisäksi on lukuisia musiikkiesityksiä sekä parhaiden kojujen palkitsemista. Myynnissä tietenkin käsitöitä, keramiikkaa, puuesineitä ja paljon muuta.

Tammisaaren wanhanajan joulumarkkinat

Tammisaaren keskustassa vietetään perinteisiä wanhanajan joulumarkkinoita 9.-10.12.2017. Odotettavissa on monta tuhatta kävijää. Tarjolla on jouluista tunnelmaa sekä joululahjoja ja syötävää.

Mustion Linnan Joulubasaari

Mustion Linnassa järjestetään 21.12.2016 Joulubasaari klo 15-18. Myynnissä Linnankrouvin valmistamia herkkuja kuten lanttulaatikkoa, juureen tehtyä spelttileipää, katajanmarja graavattua lohta ja Mustion panimon oluita. Käy kurkkaamassa Mustion Linnan sivuilta, mitä muuta heillä on silloin myytävänä! Tuotteisiin tulee tehdä ennakkovaraukset 14.12. mennessä.

Fiskarsin ruukin joulu

Fiskarsin ruukissa järjestetään Fiskarsin ruukin joulu -tapahtuma viitenä viikonloppuna ennen joulua. Tänne pääsee myös joulubussilla lauantaisin Helsingistä. Käy kurkkaamassa Fiskarsin ruukin sivuilta mitä ohjelmaa minäkin viikonloppuna on ja miten liikkeet ovat auki!

Hangon joulumarkkinat, Härkätallin pikkujoulumarkkinat sekä Secondhand Fynda joulumarkkinat

Hangossa järjestetään joulumarkkinat 26.-27.11.2016 klo 12-15.

Billnäsissä vietetään pikkujoulumarkkinoiden lisäksi myös Härkätallin pikkujoulumarkkionita 26.-27.11.2016. Siellä on myynnissä mm. Ruukkikylän herkkujen marinoidut valkosipulit, chiliglögit, sinapit,oliivit, pirskotteet, salaattikastikkeet, hyytelöt ja italialaiset herkut sekä Tenholan tyttöjen itävaltalaiset juustot.

Tammisaaren ruotsalainen seurakunta järjestää Secondhand Fynda joulumarkkinat to-la 17.-19.11.2016.

Töllin Myllyn joulumarkkinat

Töllin Myllyn joulumarkkinat järjestetään 2.12.2017. Myllyn ”hallist” löytyy lukuisia markkinakojuja, lätyn ja makkaran paistoa, buffetti sekä arpajaiset. Tarjolla on myös jouluista ohrapuuroa, joka on valmistettu myllyn omista tuotteista.

Jouluista kukkaloistoa Oitbackan kartanon talvipuutarhassa

Kirkkonummen Oitbackan kartanon vanha talvipuutarha eli orangerie täyttyy jälleen kukkaloistosta, kun historialliseen rakennukseen avataan 10.-23.12.2016 tunnelmallinen Oitbacka Garden –joulukukkamyymälä.

Kirjoittaja: