Kisakalliossa opiskelu on kivaa

×

Lunta on tullut tänä vuonna runsaasti, vaikka vielä eletäänkin marraskuuta. Myös Kisakallion Urheiluopisto on saanut ympärilleen kauniin valkoisen lumipeitteen. Kateeksi käy opiskelijoita, jotka saavat näissä maisemissa opiskella.

Tyytyväisiä opiskelijoita

Tyytyväisiä Kisakallioon siellä opiskelevat nuoret tuntuvat olevanki. Kierrellessäni tapasin kolme liikunnan perustutkintoa opiskelevaa nuorta, jotka innostuivat minulle Kisakalliota kehumaan. Tänä syksynä opintonsa aloittaneet Samu Torvikoski, Oliver Perälä ja Alexander Minkkinen ovat olleet mielissään opiskelupaikoistaan.

”Tämä koulu on kyllä 5/5. Aika rentoa opiskelua. Tekemistä suurin osa eikä penkillä istumista. Jos on yhtään kiinnostunut liikunnasta niin kyllä tämä on oikea paikka”, Samu Torvikoski kehuu Kisakalliota.

”Täällä on tosi hyvät puitteet opiskelulle ja kaikki tarvittava on kuin tarjottimella”, Oliver Perälä iloitsee.

Alexander Minkkinen nyökyttelee vieressä kavereidensa puheita.

Kauniit maisemat

Päästän pojat syömään ja lähden kävelemään Kisakallion pihalla. Parkkipaikat ovat tupaten täynnä autoja ja busseja. Pääovien edessä leikkivät koululaisryhmän lapset ja aikaisemmin sisällä näinpaljon eri ikäisiä ihmisiä. Mitä kaikkea Kisakallio tarjoaakaan?

Huomasin kyltin jossa luki ”ranta”, joten päätin lähteä suuntaamaan sinne. Löysinkin sieltä hienon saunan ja avannon. Näissä maisemissa olisikin mahtavaa viettää sauna iltaa!

Kannattaa käydä tutustumassa Kisakallion sivuihin! Mitä kaikkea se tarjoaa Lohjan upeissa maisemissa!

Kirjoittaja:
Anni-Elina Torvikoski