Länsi-Uudenmaan ruokahelmiä

×

Meanwhile in Longfield -blogissa maisteltiin mm. Mustion panimon uutta olutta ja tutustuttiin salaiseen rapureseptiin.

”No mutta palataan vielä hetkeksi paikan historiaan. 1930-luvulla pilaantuneet liha- sekä maitotuotteet aiheuttivat paljon terveysongelmia erityisesti maaseuduilla. Poliitikot, lääkärit ja muut tärkeät herrasmiehet päättivät tehdä asialle jotain, ja niinpä perustettiin lihantarkastusasemia, joissa tarkkailtiin lihan laatua. Kuten varmaan arvaatte, Köttkontrollen toimi tällaisena lihantarkastusasemana 30-luvulla. Upeaa, että entisajan taitavien lihamestareiden perinteet jatkuvat lihakaupan ja ravintolan tiloissa vielä tänäkin päivänä.”

https://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2015/09/24/lansi-uudenmaan-ruokahelmia/
Kirjoittaja:
Jukka Punamäki