Lohjan Matkailu muutti uusiin tiloihin

×

Lohjan Matkailun uudet tilat sijaitsevat Lohjan keskustassa.

Avajaiset

Lohjan Matkailun uusien tilojen avajaisia vietettiin perjantaina 30.9 sekä lauantaina 1.10. Matkailupalvelukeskuksen edessä Paavolan tammi toivotti iloisesti vierailijat tervettulleiksi halauksen kera. Minä olin järjestyksessä 74. halauksen saanut. Montakohan halausta Paavolan tammi saikaan yhteensä?

Sisällä oli lisäkseni monta muutakin uteliasta tullut tutustumaan Lohjan matkailupalvelukeskuksen uusiin tiloihin. Vuoden 2016 Omenatytöksi valittu Vilma Hakalakin oli paikalla jakamassa, mitäs muutakaan, kuin omenia.

ABC:ltä keskustaan

Lohjan Matkailun edellinen piste sijaitsi Lohjan ABC:llä. Tämä palveli hyvin satunnaisia ohikulkijoita ja toisinaan nämä satunnaiset ohikulkijat saattoivat tulla piipahtamaankin Lohjalla. Aivan ei ole ABC:n pistettä jätetty unholaan, vaan sieltä löytyy nykyään Lohjan Matkailun ständi, mistä löytyy Lohjan matkailuesitteitä sekä Lohjan kartta ja kosketusnäytöllinen tietokoneruutu, jolla voi etsiä tietoa.

Nykyisellä sijainnilla Lohjan Matkailun kävijät tulevat olemaan paikallisia sekä niitä, jotka ovat jo päättäneet tulla Lohjalle. Sijaintinsa puolesta sinne on ihmisten helpompi tulla.

Ajankohtaiseksi muutto Lohjan keskustaan oli tullut, kun keskustasta oli vapautunut sopiva tila. Edellinen tila ABC:llä oli jo käynyt ahtaaksi ja uudet tilat löytyivät sopivasti kaupungin omistamista tiloista.

Uusien tilojen myötä Lohja Matkailu on laajentanut aukioloaikojaan. Nykyään keskus on avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 10-15.

Matkailupalvelukeskuksen palveluita

Miksi Lohjan matkailupalvelukeskuksessa kannattaa käydä? Sen lisäksi, että sieltä löytää Lohjan matkailukohteiden esitteitä, siellä myydään matkamuistoja sekä lippuja mm. Tytyrin kaivosmuseon kierroksille ja Lohjan teatteriin.

Yhteystiedot

Lohjan Matkailupalvelukeskus

Laurinkatu 50

08100 Lohja

044 369 1309

tourist@lohja.fi

www.visitlohja.fi

 

Kirjoittaja:
Anni-Elina Torvikoski