Maalaisruokaan hurahtaneet

×

Venta La Riihi ja maalaisruoka

Martinpihalla ollaan entistä enemmän hurahdettu reiluun maalaisruokaan. Olemme jopa muuttaneet kahvilaravintolamme nimen. Uusi nimi on ”Venta La Riihi” , joka viittaa maalaismaiseen kestikievariin, jossa tarjoillaan reilua vatsantäytettä eikä vain hienoja piperryksiä.

Reilua maalaisruokaa maailmalta

Suosimme toki suomalaista lähiruokaa, mutta myöskin espanjalainen maalaisruoka on tärkeässä roolissa. Moni on jo ihastunut tapaksiimme, joissa on se oikea Espanjan maku. Tunnelmaa täydentää espanjalainen musiiki, joka soi taustalla. Moni vieraistamme onkin todennut tulevansa pikalomalle meille nauttimaan mannermaisesta tunnelmasta, vaikkakin suomalaisessa maisemassa. Viime kesänä, lauantaisin, meillä valmistui mehevät broilerit (suomalaiset ja luomua) grilliseinästä salaisen reseptin mukaan. Tänä kesänä perinne jatkuu, ja kokonaisen broilerin mukana tarjoillaan friteerattua paprikaa ja perunaa. Sunnuntaisin moni veneilijäkin suuntasi meille nauttimaan ihka ihanaa kanapaellaa, jota jopa monet espanjalaiset ovat kehuneet maasta taivaaseen. Viikolla valmistamme usein erilaisia pataruokia, jotka maistuvat myöskin suomalaiseen suuhun. Morcilla-makkarat, kikherneet ja maukkaat chorizo-makkarat antavat erinomaisen maun pataruokiin. Ja jotta ei mainostettaisi vain Espanjaa, niin Thai-ruokaakin on tarjolla. Monet thaimaankävijät varmasti kaipaavat joskus Green curry keittoa – mm. sitä on ensi kesänä tarjolla. Tietenkään emme ole unohtaneet suomalaisten lempiruokia, kuten esimerkiksi kokolihamakkaroita! Ne näyttelevät myöskin oman osansa ruokatarjonnassamme, samoin erilaiset keitot, kuten herkullinen lohikeitto. Herkulliset hampurilaisemme ovat olleet monta vuotta suosittuja niin aikuisten kuin lastenkin keskuudessa. Vaihtoehtoja löytyy useita, myöskin gluteenittomana ja vege-versiona.

Ja jotta lomatunnelma olisi täydellinen, moni on viettänyt pitkiäkin aikoja lukuisissa myymälöissämme, joista löytyy mm. espanjalaista keramiikkaa ja kesävaatteita. Uniikit vaatekappaleet ja käsilaukut on valittu sillä ajatuksella, että täysin samanlaista ei tule lähialueella vastaan. Tänä kesänä keramiikkapuoli saa lisätilaa kun Antique ja Humpuque -myymälä siirtyy uusiin tiloihin Venta La Riihen taakse. Sieltä löydät mm. aitoja tammitynnyreitä ja niistä valmistettuja tuotteita.

Asiakas on meille tärkeä
Pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaittemme toiveita niin ruoan suhteen kuin muidenkin tarjoamiemme tuotteiden suhteen. Onkin ollut ilo huomata, miten moni asiakas palaa meille uudelleen vuodesta toiseen.

Avaamme jälleen toukokuussa lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-16, kesä-elokuun olemme auki joka päivä (paitsi maanantaisin). Tule sinäkin vieraaksemme !

 

 

http://www.martinpiha.fi
Kirjoittaja:
Karola Ahlfors
Puhelin:
+358 40 555 5443