Mustion Linnankrouvi listattiin Suomen 10. parhaaksi ravintolaksi

×

Arvostetun ravintolaoppaan White Guiden vuotuisten ravintola listausten mukaan Mustion Linnan ravintola Linnankrouvi on valittu Suomen 10. parhaimmaksi ravintolaksi. White Guiden listalle pääsi lähes 350 ravintolaa, joista yli 60 sijaitsee Suomessa. Suomalaisten ravintoloiden sijainti painottui lähestulkoon kokonaan Helsinkiin ja siksi Mustion Linnan Linnankrouvi onkin listalla poikkeus. Linnankrouvi oli listalla jo entuudestaa, sillä viime vuonna Linnankrouvi sijoittui 11. parhaaksi Suomalaisista ravintoloista. White Guiden Anonyymi arvostelu periaate antaa puolestaan todellisen mittarin ravintolalle, sillä ravintola ei pysty valmistautumaan arvosteluun eikä tiedä milloin arvostelijat ovat ruokailemassa.

Raaka-aineet tulevat paikallisilta tuottajilta

Mustion Linnankrouvin ruoka on skandinaavista fine diningia. Raaka-aineissa suositaan eettisesti tuotettua lähiruokaa. Lähiruokaa se todella on nimittäin kalat tulevat Snappertunasta kalastaja Jan Westerholmilta, Lihat West Charilta(Pohja) paikallisten tuottajien lihatukusta, perunat 5 km päästä Mustiosta ja paikallinen Olut vain 500 metrin päästä Mustion Panimosta(Svortå Bryggeristä). Linnankrouvin ammattitaitoinen henkilökunta loihtii laadukkaista raaka-aineista taianomaisia annoksia. Linnankrouvin henkilökunta kävi talven remontin aikana tutustumassa moniin eri ravintoloihin, joista se on saanut kehitettyä uusia ajatuksia ja se näkyy kyllä tuloksissa.

Uudet ja idylliset tilat

Linnankrouvi oli talvella remontissa, jonka aikana ravintolaan tehtiin uusi paviljonki, joka tuplasi ravintolan asiakaspaikkojen määrän. Uudet ja idylliset tilat antavat ruokailijalle täydellisen elämyksen huippu ravintolasta.

Mustion Linna

Mustion Linna tarjoaa ravintolapalveluiden ohessa majoitus palveluita sekä monia muita virikkeitä.

Kirjoittaja: