Ostoksille Lohjalle

×

Lohja on oiva kaupunki shoppailusta pitävälle ihmiselle. Tarjolla on isoja kauppakeskuksia, marketteja ja pieniä erikoisliikkeitä. Paikallista käsityötä saa useammastakin paikasta ja maatilat tarjoavat jalostettuja ruokatuotteita. Seuraavaksi muutamia vinkkejä siitä, minne Lohjalla kannattaa suunnata ostoksille, olipa ostoslistalla sitten koruja, ruokaa tai vaatteita.

Deli Baker’s

Myymälän tarjonta sisältää leipomotuotteita, juustoja ja muita erikoistuotteita ja palveluita. Saatavilla on niin suolaista kuin makeaa, leikkeleitä ja kuohuvaa juomaa. Suklaan ystävien kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa liikkeeseen, sillä valikoimiin kuuluu mm. Suomessa valmistetut suklaat ja Dammenbergin suklaat, jotka ovat gluteenittomia ja kananmunattomia.

Deli Baker’s sijaitsee osoitteessa Hossanmäentie 1, 08350 LOHJA ja on auki joka päivä klo 8-20.

Deli Baker’sin sivuilta pääset tutustumaan paremmin liikkeeseen ja sen valikoimiin.

IHANA Store

Jokaisen naisen kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa tähän liikkeeseen! Kyseessä on lifesyle – myymälä, jonka valikoimiin kuuluu naisten vaatteet, kengät, laukut, ja asusteet sekä kodin sisustaminen. IHANA Store takaa, että arkeen on mahdollista saada hyppysellinen luksusta.

IHANA Store sijaitsee Laurinkadulla  ja on avoinna maanantaista perjantaihin 10-18 ja lauantaisin 10-15.

Käy tutustumassa liikkeeseen IHANA Storen facebook-sivuilta.

Käsityöläiskauppa Tuulentupa

Kaikki liikkeen tuotteet on nimensä mukaan tehty käsin ja ne tulevat Lohjan seudulta. Valikoimiin kuuluu mm. omena – aiheisia tuotteita ja kuukausittain vaihtuva käsityöpainotteinen näyttely. Tuulentupa on Käsityöläisyhdistys ry:n ylläpitämä ja tuotteet ovat yhdistyksen jäsenten valmistamia.

Tuulentuvan löydät Lohjan keskustasta, Kotiseututalossa Puu-Anttilan pihapiirissä. Vastapäätä on Lohjan Pyhän Laurin kirkko. Tarkempi osoite on Laurinkatu 61, 08100 LOHJA.

Tuulentupaan pääset paremmin tutustumaan Tuulentuvan omilta nettisivuilta.

Lohjan kauppatori

Jos menet käymään vain yhdessä tämän listan kohteista, valitse tämä! Kauppatori sijaitsee Kauppakadun varrella, Lohjantähti – liikekeskuksen vieressä. Torilla on muutama vakiomyyjä, joiden kojuissa myydään mm. kalaa, juureksia ja leipää.

Lohjan tori on avoinna tiistaisin ja torstaista lauantaihin klo 7-14. Lisäksi kesäisin järjestetään iltatorit 24.6. ja heinäkuussa keskiviikkoisin klo 15-20.

Lohjan kaupungin sivuilta löytyy tietoa mm. siitä, miten voi vuokrata itselleen paikan torilta ja paljonko se maksaa.

Ja samalla kun käyt torilla, poikkea ehdottomasti Lohjantähdessä!

Taikalinna

Täältä löydät hauskoja vaatteita niin lapsille kuin aikuisille sekä julisteita, koruja ja kattaustarvikkeita vaikka lasten synttäreille. Jo Taikalinnan nettisivut herättävät mielenkiinnon liikettä kohtaan ja sinne on aivan pakko päästä käymään.

Taikalinna sijaitsee osoitteessa Virkkalantie 31, 08700 LOHJA ja se on avoinna tiistaista perjantaihin klo 10-16 ja lauantaisin 9-14.

 

Näillä vinkeillä pääset varmasti hyvään alkuun ostosreissullasi. Ja jos kaipaat lisää, hyviä liikeitä löydät lisää  Visit Lohjan sivuilta.

Tervetuloa shoppailemaan Lohjalle!

 

Kirjoittaja:
Suvi Mäkinen