Päiväkummun kylpylän uusittu SPA on nyt valmis

×

Päiväkummun uudessa kylpylässä on tavoiteltu onnistuneesti suomalaisuutta.

Elämyksiä kaikille aisteille

Kesällä 2015 kylpylään valmistui uudet pukukopit sekä perinteiset saunat. Nyt kylpylän remontti on valmis ja allaspuoli elämyssaunoineen ovat myös valmiit. Kylpylän uudistuksen inspiraation lähteenä on ollut Sakari Topeliuksen Koivu ja Tähti -satu, jonka hän on kirjoittanut Karjalohjalla asuessaan. Kylpylään on haluttu tuoda suomalaisuutta, minkä inspiraatioksi Topeliuksen satu sopii erittäin hyvin. Kylpylästä on tehty myös elämyksellinen, joten aistimaailmaan on panostettu, minkä voi huomata materiaaleissa, kuvissa, tuoksuissa, väreissä sekä äänissä.

Suomalaisuus vahvasti läsnä

Kylpylän remontissa onkin onnistuttu hienosti. Suomalaisuuden näkee, kuulee ja tuntee ympärillään. Pukuhuoneessa on koivumetsä tapetit ja kaunis ”puinen” lattia. Allasosastolla voit rentoutua ja kylpeä katselemalla poutapilviä. Sisätiloissa on kaksi poreallasta, kuuma- ja kylmävesialtaat, kahluuallas, jossa on jalkapohjia hierovia pyöreitä kiviä, ääniallas, joka houkuttelee niin lapsia kuin aikuisiakin sekä tietenkin kuntouintiallas. Ulkona on vielä palju, josta voi nauttia viileämmälläkin säällä. Lisäksi kylpylä sijaitsee Lohjanjärven rannalla, kauniissa suomalaisessa järvimaisemassa.

Saunaelämyksiä

Mikäpä onkaan sen suomalaisempaa kuin sauna? Päiväkummun kylpylästä löydät perinteisten saunojen lisäksi elämyssaunoja. Koivu ja Tähti teeman mukaisesti kylpylästä löytyy Koivusauna, jossa voit aistia suomalaisen koivumetsän ympärilläsi sekä Tähtisauna, missä suomalainen saunaperinne yhdistyy Linnunradan tähtiin. Suolasaunassa voit hieroa Himalajan mineraalisuolaa ihollesi, joka pehmentää ihoa ja hoitaa hengitysteitä. Höyrysaunassa rentoutuessasi, myös lihakset rentoutuvat ja hengitystiet avautuvat, sillä siellä tuoksuu eukalyptukselle.

Käy tutustumassa Päiväkummun kypylän nettisivuihin!

Kirjoittaja:
Anni-Elina Torvikoski