Parhaat kokouspaikat lähellä helsinkiä!

×

Helsingin läheisyydessä sijaitsee monia upeita mahdollisuuksia kokousten sekä seminaarien järjestämiselle. Hyvän kokouspaikan tulee palvella kokouksen tai seminaarin luonteen mukaisia tarpeita, niin laitteiden sekä tilojen puolesta. Ympäristön tarjoamat vaihtelut ja erinlaisuudet antavat piristävän vaikutuksen kokouspäivään. 

Etelärannikon neljä laadukkainta kokous sekä virkistys kohdetta on nyt täällä! Nämä kohteet tarjoavat teille mahdollisuuden keskittymiselle ja unelmien toteuttamiselle. Muista aina kysyä omakohtaisia toiveitasi, jolloin saat  varmasti sellaisen tilaisuuden kun haluat. 

Anna luovuudelle oikea tila

Heponiemi on täydellinen paikka kokouksille, seminaareille tai virkistyspäiville. Heponiemen luonnon läheisyys tarjoaa loistavan mahdollisuuden luovalle ajattelulle sekä rennossa ilmapiirissä tekemiselle. Paikalta löytyvät loisteliaat tilat sekä monipuolinen laitteisto. Pidempien tilaisuuksien varalta Heponiemessä on hyvät majoitus sekä ruokailu mahdollisuudet. Heponiemessä on myös mahdollista järjestää workshop kokonaisuuksia sekä ryhmäytymisiä. Heponiemi sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Karjalohjan alueella. Lue lisää!

Loistokkaat puitteet 100-metrin syvyydessä

Aivan Lohjan keskustan tuntumassa sijaitseva Tytyrin Elämyskaivos tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia tilaisuuksien järjestäjille. Tytyrin Elämyskaivoksessa 100- metrin syvyydessä sijaitsee Tytyri- sali, joka on n. 100 hengen kokoustila. Tytyri- salissa on mahdollista kokouksen lomassa ruokailla tai tehdä kierros Tytyrin Elämyskaivoksessa. Tytyri- salista löytyvät varusteet ovat dataprojektori, valkokangas, äänentoistolaitteet, internet ja puhelinverkkoyhteys. Lue lisää!

Historiallinen Mustion Linna 

Historian havinaa täynnä oleva Mustion Linna tarjoaa kokous käyttöön kolme erilaista rakennusta. Raaseporissa, tunnin ajomatkan päässä sijaitsevat Talli, Makasiini sekä Paunutalo ovat monipuolisesti palvelevia kokoustiloja. Ruoka- ja majoitus palveluja on mahdollista tilata Mustion Linnasta, jossa on tarjolla Suomen 10. parhaan ravintolan ruokaa sekä huikeat majoitus mahdollisuudet. Lue lisää!

Calliola sijaitsee meren äärellä

Meren äärellä, Raaseporin Snappertunassa sijaitseva Calliola on persoonallinen kokous- sekä virkistystila. Calliola tarjoaa laadukasta ruokaa sekä mahdollisuuden majoittua saaristolaishenkisiin huviloihin ja huoneistoihin. Lue lisää!

Kirjoittaja: