Syksylläkin Lohjalla tapahtuu

×

Syksy on tullut, mutta menoa se ei haittaa… Paljon mielenkiintoisia tapahtumia on tiedossa. On konsertteja, teatteria, karnevaaleja ja paljon muuta…

Tässä muutama:

Omenakarnevaali
Syyskuun 23. päivä Lohjan museon pihalla järjestetään Omenakarnevaali. Perinteinen tapahtuma, joka kerää vuosi vuodelta enemmän ja enemmän kävijöitä. Eikä ihme! Tämä on mukava tapahtuma, jossa on paljon kivaa… Omenatytön valinta, SM-kisat parhaasta variksenpelättimesta, lapsille monipuolista ohjelmaa ja paljon kojuja herkkuineen, joissa pääroolissa on OMENA.

Omenakonsertti
Omenakarnevaalien aikana Lohjalla järjestetään perinteisesti myös Omenakonsertti . Tänä vuonna uusittu Laurentius-sali odottaa yleisöä sunnuntaina 24.9.17 kello 16. Konsertissa kuullaan Mira Kunnasluoto ja Lars Edberg & Daybreak Rangers. Mira Kunnasluoto esittää omaa tuotantoa ja Lars Edberg & Daybreak Rangers – Lännen Cowboy-henkistä musiikkia.

Meidän Aika näytelmä Tytyri-salissa Elämyskaivoksessa
Joko-teatterin näytelmä ”Meidän aika” esitetään erikoisessa paikassa. 80 m syvyydessä maan alla Tytyri-salissa esitettävä teos varmasti koskettaa katsojia. Se kertoo tarinan isästä ja tyttärestä ja perustuu Anna Rimpisen käsikirjoitukseen.
Näytöksessä käytetään sähköistä virtuaalilavastusta.
Kaffelan teatterikahvio on avoinna tuntia ennen näytöstä.
Katso lisää infoa tästä.

Kirjoittaja: