Talven tapahtumia Päiväkummussa

×

 

Bliniviikot

Maanantaina 15.1. Päiväkummussa pyörähtää käyntiin bliniviikot. Tarjolla on herkullisia blinejä erilaisilla täytteillä.

Talvikarnevaalit

Talvikarnevaalit ovat muodostuneet jo perinteeksi ja ne järjestetään taas 27. tammikuuta. Samba-ryhmä Imperio Do Papagaio tuo tuulahduksen karnevaalivärejä, tanssia ja musiikkia. Illan musiikista vastaa Unelmavävyt Trio klo 20.30 alkaen. Karnevaaleilla on tarjolla Karibialainen herkkupöytä klo 20-23. Liput maksavat 10€.

Leidit ja Lyylit liikkeelle! – liikuntaviikonloppu

Ohjelmassa on monipuolista liikuntaa ja rentoutusta alan asiantuntijan Katja Keräsen ohjauksessa. Luvassa on myös herkullista ruokaa ja mukavaa yhdessä oloa.

Tanssiorkesteri Kuutamotaivas

Lauantaina 10.2. Orkesteri Kuutamotaivas on viihdyttämässä ja tanssittamassa Päiväkummussa.

Laila ja Olavi – laulukilpailun esikarsinta 2018

Laila ja Olavi – laulukilpailu on valtakunnallinen ja tasokas kilpailu, jossa on yleissarja ja seniorisarja erikseen. Naiset laulavat Laila Kinnusen ja miehet Olavi Virran lauluja. Kilpailu on 17.2. klo 19:00-21:00. Ilmoittautuminen on klo 19-19:30 ja kaikki täysi-ikäiset voivat osallistua. Musiikista vastaa J. Eskelinen & Onnenkulkurit.

Tapahtumien ohessa voi jäädä myös pidemmäksi aikaa rentoutumaan Päiväkumpuun. Kylpylän palvelut kattavatmonenlaiset hemmottelevat hoidot. Päiväkummusta löytyy monipuoliset mahdollisuudet lomanviettoon, rentoutumiseen ja virkistymiseen luonnon keskellä. 

 

Kirjoittaja: