Tekemistä joululomalle

×

On taas tullut sen aika, kun lomapäiviin tulisi keksiä tekemistä. Tässä on avuksi muutamia hyviä ideoita.

Ulkoilemaan

Jos joululomalla on lunta maassa, on hyvä tilaisuus joku päivä lähteä vaikka hiihtämään, pulkkailemaan tai luistelemaan. Latuja ja luistinratoja löytyy ympäri Länsi-Uusimaata. Niistä voi käydä lukemassa enemmän kuntien omilta sivuilta. Pulkkailemaan voi lähteä koko perheen kanssa minne vaan. Pakkaa mukaan evästä ja pulkat, ja lähde etsimään sopivinta mäkeä.

Elokuviin

Jos ulkona on huono sää, eikä halua jäädä kotiin neljän seinän sisälle, on aika lähteä elokuviin. Ota perhe tai kaveri mukaan ja mene katsomaan jos jokin elokuva vaikuttaa mielenkiintoiselta. Lohjalla elokuvia näyttää Kino Vaakuna, Hangossa Kino Olympia, Tammisaaressa Suomen vanhin toiminnassa oleva elokuvateatteri Bio Forum ja Karjaalla Bio Pallas.

Hotelliin/Kylpylään

Haluatko rentoutua, mutta kotona ei ole mahdollisuutta? Sitten on aika lähteä yöksi tai useammaksi hotelliin. Lohjalta löytyy Hotelli Lohja ja Tammisaaresta Motel Marine. Ne palvelevat myös joulun välipäivinä. Karjalohjalla on Kylpylähotelli Päiväkumpu ja Siuntiossa Cumulus City & Resort.

Ravintolaan syömään tai iltaa istumaan kahvilaan

Kun päivä hämärtyy, on hyvä aika viedä perhe syömään ravintolaa tai mennä istumaan iltaa ystävien kanssa kahvilaan. Hyviä ravintolavaihtoehtoja löytyy Länsi-Uudeltamaalta paljon. Hangossa sijaitseva Ravintola Origo, Karjaalla Köttkontrollen ja Pohjassa Deli Tukku tarjoavat loistavaa ruokaa. Cafe Laurin musiikki-illat ovat oiva tapa viettää ilta ystävien kanssa hyvää musiikkia kuunnellen ja paikanpäällä itsetehdyistä herkuista nauttien kahvilan laadukkaassa ja tunnelmallisessa ilmapiirissä.

Kirjoittaja: