Top 5 hääpaikat Länsi-Uudellamaalla

×

Mikä olisi paras paikka juuri Sinun häillesi? Tähän olemme listanneet mielestämme loistavia paikkoja häiden viettoon Länsi-Uudellamaalla.

1. Calliola

Calliolassa voit viettää ikimuistoiset häät mihin vuoden aikaan tahansa. Calliolan rakennukset sijaitsevat kauniin saaristolaismaiseman keskellä. Calliolaan voi saapua joko autolla tai veneellä. Miltä kuulostaisi hääparin näyttävä saapuminen purjeveneellä tai vesitasolla? Callilolassa toteutetaan myös erikoisempiakin toiveita!

Calliolan menut on suunniteltu moneen makuun ja niitä voi muokata hääparin toiveiden mukaan. Ruoka valmistetaan alusta alkaen Callilolan keittiössä ja raaka-aineet tuotetaan pääasiallisesti Raaseporin lähialueilta.

2. Mustion Linna

Mustion Linnassa vietät idylliset häät kauniissa ympäristössä. Mustion Linnaan on valmistumassa kesällä 2017 Juhlapaviljonki, jolloin Mustion Linna pystyy palvelemaan entistäkin paremmin hääseuruettanne. 

Mustion Linnan ruokaa on paljon kehuttu ja se pyrkii hankkimaan raaka-aineensa paikallisilta tuottajilta.

3. Tytyrin kaivosmuseo

Tytyrissä vietät taatusti erilaiset häät! Miltä kuulostaisi hääjuhla 100 metrin syvyydessä, kiven sisällä? Tällaista paikkaa et löydä toista Suomesta.

Tytyri -saliin voit tilata haluamasi pitopalvelun, jolle löytyy oma apukeittiö. Tytyri -salista löytyy myös äänentoistolaitteet sekä AV -laitteet. Saliin mahtuu 80 vierasta sekä bändi.

4. Fiskars Village, Puimala

Fiskarsissa oleva Puimala on varattavissa toukokuun puolesta välistä syyskuun puoleen väliin. Puimalaa on uudistettu vuonna 2016 ja nyt siellä on uusittu lattia, kookkaat valoluukut sekä hieno säädettävä valaistus. 

Puimala ihastuttaa rustiikkisuudellaan ja sen tila on muunneltavissa väliseinillä, esimerkiksi intiimimpiä tilaisuuksia varten. 

5. Hotel Sea Front

Hotel Sea Frontissa voit juhlistaa hääpäivää auringonlaskussa. Pohjanlahden äärellä sijaitsevaan hotelliin hääpari voi saapua tyylikkäästi moottoriveneellä.

Hotel Sea Frontin ammattitaitoinen henkilökunta suunnittelee kanssasi juhlien menun, jonka raaka-aineet ovat lähellä tuotettuja. Hääseurue voi yöpyä Hotel Sea Frontissa ja hääparillekin on oma romanttinen huone.

Muita mainitsemisen arvoisia hääpaikkoja ovat:

Hangossa sijaitseva Hotel Regatta on loistavan sijaintinsa vuoksi oivallinen paikka häiden viettoon. Hyvänä lisänä heiltä löytyy vuosimallin 1955 Citroën Traction Avant, jolla he voivat huolehtia hääparin kuljetuksesta.

Kylpylähotelli Päiväkumpu on kuuluisa hyvästä ruoastaan. Tänne mahtuu myös majoittumaan isompikin hääseurue. Maisemat Lohjanjärven rannalla ovat myös upeat. Päiväkummussa voi myös rentoutua SPA:ssa ennen juhlia tai vaikka juhlien jälkeisenä päivänä!

Kisakallion rantamakasiini tarjoaa hyvät puitteet hääjuhlille. Juhlijoilla on suora näköyhteys kauniiseen järvimaisemaan ja yöpyäkin voi Kisakallion huoneistohotellissa.

Martinpihan kodikas ympäristö luo upeat puitteet häiden järjestämiseen. Martinpiha sopii hyvin myös isompienkin juhlien pitoon ja juhlaväki voi myös yöpyä paikan päällä.

Miltä kuulostaisi häät viinitilalla, tuhansien omenapuiden ympäröimänä? Tämän mahdollistaa Alitalon Viinitila!

Kirjoittaja:
Anni-Elina Torvikoski