Tule viettämään parhaat pikkujoulut Länsi-Uudellemaalle!

×

Nyt on aika varata pikkujoulut! Keräsimme listan hyvistä pikkujoulujen vietto paikoista!

Pikkujouluja jokaiseen makuun Länsi-Uudellamaalla

SE-Action järjestää tunnelmallisia pikkujouluja Siuntiossa, luonnon keskellä. Tähän pakettiin kuuluu mm. lyhtyvaellusta, yrttisauna ja puurojuhla. Hinta alkaen 75€/hlö. Ota yhteyttä SE-Actioniin ja he kertovat lisää!

Urheiluopisto Kisakeskus järjestää liikunnallisia pikkujouluja. Esimerkki pikkujoulut alkavat klo 15 glögitarjoilulla, minkä jälkeen olisi ohjattua liikuntaa kuten talvifrisbeegolfia, lumikenkäilyä tai jousiammuntaa. Liikunnan jälkeen rantasaunaan rentoutumaan. Ravintolassa pikkujouluillallinen ja illanviettoa klo 24 saakka. Tämän esimerkin hinta (20hengeltä) alk. 29€/hlö + valittu pikkujoulumenu. Mahdollisuus myös yöpymiseen! Kysy lisää Kisakeskuksesta!

Ravintola Origo Hangossa tarjoilee pikkujouluja viettäville kaksi herkullista joulupöytää. Origon perinteinen joulupöytä 20-30 hengen ryhmälle 33€/hlö tai Kapteenin joulupöytä 20-30 hengen ryhmälle 44€/hlö. Ravintola Origo antaa mielellään tarjouksen Sinun pikkujouluillesi!

Kylpylähotelli Päiväkummussa vietetään pikkujouluja syömällä hyvin ravintola Kanervan joulupöydästä ja tanssimalla tähtiartistien viihdyttäminä. 11.11 Päiväkummussa viihdyttää Neljänsuora ja 26.11. Eini. Käy kurkkaamassa Päiväkummun viihdekalenteri ja suunnittele omat pikkujoulusi! Majoitustarjous pikkujouluryhmille 55€/hlö/vrk!

Calliola järjestää 2.12 Show & Dinner pikkujouluillan, missä pääsee nauttimaan luomu -ja lähiruokaherkkuja ja loistavia juomia. Pääruokana glögiglaseerattua luomupossun niskaa, palsternakkasosetta ja luumukastiketta. Menu sisältää alku-, pää- ja jälkiruoan kauden parhaista raaka-aineista. Myös kasvissyöjät huomioidaan ennakkotilauksesta. Illan aikana viihdyttää pitkänlinjan viihdetaiteilija, taikuri ja ammattimuusikko Prof. Bluffo! Hintaan 55€/hlö sisältyy illallinen sekä ohjelma. Lue lisää täältä.

Mustion Linnassa järjestetään 26.11 Krouvin pikkujoulut. Luvassa on musiikkia ja komiikkaa sekä hyvää ruokaa. Viihteestä vastaavat Risto Tammilehto&co sekä Sixten Lundberg. Pikkujoulumenun hinta on 49€/hlö. Lue lisää Mustion Linnan sivuilta! Voit myös yöpyä Mustion Linnassa.

Kisakalliossa voi viettää myös sporttisempia pikkujouluja. Vaihtoehtoja löytyy hikijumpasta rentoutukseen ja elämysliikunnasta pallopeleihin. Kisakeskus räätälöi juuri Sinulle sopivan ohjelman. Esimerkiksi ohjelmaan voi kuulua curlingia, jousiammuntaa, boulderointia tai NERO-hierontakaari sekä rantasaunat. Tämän esimerkin hinta on 50€/hlö. Lue lisää ja varaa omat pikkujoulusi!

Tytyrin kaivosmuseossa vietät pikkujouluja maan uumenissa! Vuokraa Tytyri -sali ja tilaa sinne haluamasi cateringpalvelu. Salin vuokra esim. 3 tuntia 300€. Pikkujouluihin voit sisällyttää kaivoskierroksen alk. 11€/hlö. Käy tutustumassaa Tytyrin kaivosmuseon sivuihin ja varaa omat ikimuistoiset pikkujoulut!

Kirjoittaja:
Anni-Elina Torvikoski