Perhelomatarjous VAIN 135 €/vrk

×

Tule Päiväkumpuun loman viettoon

Kylpylähotelli Päiväkummussa koko perhe voi hyvin. Tekemistä riittää pienimmästä suurimpaan lomalaiseen.

Päiväkummun perhehuoneissa voi isompikin perhe nauttia sujuvasta majoittumisesta. Kaikista perhehuoneista löytyy suihku, wc, hiustenkuivain, tv, viileäkaappi sekä mikro. Myös lemmikit ovat tervetulleita osaan huoneista pientä lisämaksua vastaan (10€/vrk, muistathan mainita lemmikistä varatessasi huonetta). Kaikkiin perhehuoneisiin voi tilata lasten matkasängyn ja potan ilman eri veloitusta.

Isot perhehuoneet

Isot perhehuoneet ovat kooltaan yli 24m² ja niihin mahtuu majoittumaan jopa 6-henkinen perhe. Huoneissa on 2 kpl 90 cm leveää sänkyä, 120 cm levyinen parvisänky lapsille ja levitettävä vuodesohva.

Pienet perhehuoneet

Pienet perhehuoneet ovat kooltaan melkein 23 m² ja niihin mahtuu mukavasti majoittumaan 4-henkinen perhe. Huoneissa on 2 kpl 90 cm leveää sänkyä, ja 120 cm levyinen parvisänky lapsille. Lemmikit voivat majoittua osassa perhehuoneita lisämaksusta (10€/vrk).

Omassa rauhassa, palveluiden lähellä

Kaikki perhehuoneet sijaitsevat rinnetalojen yläkerrassa. Jokaisessa huoneessa on oma sisäänkäynti, parveke ja kaunis näköala järvelle päin. Metsä on vain askeleen päässä. Etäisyys kylpylään ja sen palveluihin on vain n. 50-100 metriä.

Viettäkää loma järven rannalla 

Paketti sisältää majoituksen 3-5 hengen perheelle, aamiaiset noutopöydästä, kylpylän ja kuntosalin käytön, sekä lomaohjelmaa. Järvenranta on turvallinen touhupaikka lapsille. Harrastusvälineitä on vuokrattavissa, esimerkiksi sukset, pulkat, pyörät, skeittilaudat, minigolf, frisbeegolf, kanootit,kajakit ja soutuveneet. Tehkää koko perheen aktiviteettipäivä!

Additional information

Place:
Kylpylähotelli Päiväkumpu
Distance from Helsinki:
80 km, 1 h autolla
Distance from Turku:
108 km, 1 h 16 min
When:
Majoitustarjous voimassa 31.1.2017 asti. ei jouluna 23.-26.12.
For whom:
Perhehuone soveltuu 2 aikuiselle +1-3 lapselle 4-14v.
Price:
135 €/1vrk/2 aik. + 1-3 lasta 4-14v.
Phone:
+358 30 608 40
Company Website: