Ett stressfritt möte på landsbygden i Sjundeå, nära Helsingfors

×

De bästa besluten görs i en avslappnad miljö

Vår konferensvilla är belägen i Purnus Ådal, i det naturnära Sjundeå, inte långt ifrån Helsingfors. Omkring oss har vi ett fascinerande kulturlandskap där Finlands nationalförfattare, Aleksis Kivi, fick inspiration till sitt författarskap. Konferensvillan i Purnus Ådal är en mötes- och festplats för 8-25 personer. Den stora terrassen erbjuder en hänförande utsikt över den vackra ådalen. I dalens botten flyter ån och skapar en lugn och stressfri atmosfär i harmoni med den omgivande naturen. 10-15 badare kan samtidigt njuta av den sköna värmen i villans representationsbastu.

Vi kan också arrangera en bra konferens för sex personer i våra moderna, välrustade stugor. Alla ryms runt köksbordet och TV:n kan användas istället för den vita duken. Eller kanske ni tar det mer informellt och sätter er i sofforna?

I Purnus Ådals kök tillreder vi den goda maten till din konferens. Vår princip är att enkla, okonstlade smaker är bäst. Så långt det är möjligt inhandlar vi ingredienserna från de lokala producenterna.

Roliga program förgyller mötesdagen.

Mötesdagen blir mer givande om man dessutom ger sig tid för lite underhållande samvaro. SE-Action har en lång erfarenhet av att ordna högklassiga program för alla sorters grupper. Bland de mest populära programmen kan vi nämna Lantgårdsrallyt med sina söta djur samt Äventyrsbanan, som stärker gruppens samarbete.

Välkomna!

 

 

 

Tilläggsuppgifter

Plats:
I herrgårdsmiljö i Sjundeå
Avstånd från Helsingfors:
53 km, 50 minuter med bil
Avstånd från Åbo:
128 km, 1 h 24 min med bil
När:
Året om. Programmen planeras enligt årstid.
För vem:
Konferensgrupper. Programmen passar för alla, oberoende av ålder och kondition.
Bra att veta:
Konferens och program från två timmar till två dagar.
Pris:
En konferensdag kostar från 42.00 € per person. För program och middag debiteras skilt.
Förfrågningar och bokningar:
Telefon:
+358 9 2564040
Företagets webbplats: