Inspirerande cykelfärd i Sjundeå passar för er ”tyky”-dag

×

Föreläsning om välmående och en cykeltur från slott till slott

Vår konferensvilla (8-25 personer) är belägen i Purnus Ådal, i det naturnära Sjundeå, inte långt ifrån Helsingfors. Från villan har man en fantastisk utsikt över den vackra ådalen. I dalens botten flyter ån och skapar en lugn och stressfri atmosfär i harmoni med den omgivande naturen.

Vi börjar ”tyky”-dagen med en föreläsning om välmående, där vi för fram hur viktig vardagsmotionen är för vår egen hälsa och arbetsförmåga. (Tyky = työkyky = arbetsförmåga). Efter föreläsningen är det dags för lunchen, som tillreds i köket i Purnus Ådal. Vår princip är att enkla, okonstlade smaker är bäst. Så långt det är möjligt inhandlar vi ingredienserna från de lokala producenterna.

Efter lunchen bekantar vi oss med en utmärkt form av vardagsmotion, vi åker iväg på en ledd cykeltur. Rutten går från slott till slott – först bekantar vi oss med Svidja slott. Från Svidja går turen vidare, via S:t Petri kyrka och Aleksis Kivis författartorp till Sjundby slott där vi får en guidad tur i slottet. Aleksis Kivi är Finlands nationalförfattare. Efter den intressanta guidningen förflyttar vi oss till magasinet invid slottet, där vi får eftermiddagskaffe / te och god, handgjord Sjundby glass. På den sista etappen av vår utflykt kör vi över gränsen, som gällde under Porkala arrendetiden.

“Tyky”-dagen ger ny energi, hjälper dig att orka och må bra

“Tyky”-dagen är ett välkommet avbrott i de dagliga rutinerna och främjar välbefinnande på arbetet på ett trevligt sätt. Cykelturen och föreläsningen gör att arbetstagarna blir intresserade av sin hälsa och lär sig att satsa på vardagsmotion. SE-Actios mångåriga erfarenhet av att arrangera program för företag och deras personal garanterar en lyckad ”tyky”-dag för din grupp.

Tilläggsuppgifter

Plats:
Landsbygden i Sjundeå
Avstånd från Helsingfors:
53 km, 50 minuter med bil
Avstånd från Åbo:
141 km, 1 h 35 min med bil
När:
”Tyky”-dagen kan arrangeras året om. Programmen planeras enligt årstid.
För vem:
Passar för alla, oberoende av ålder och kondition.
Bra att veta:
Heldagsprogram = 6-7 timmar
Pris:
Pris från 82.00 € per person.
Förfrågningar och bokningar:
Telefon:
+358 9 256 4040
Företagets webbplats: