Måbra-möte på Päiväkumpu

×

Kombinera konferensdag och måbra-koll

First Beat testet klargör bl.a. hurudan kvalitet du har på sömnen, vad som typiskt belastar din kropp, hur du återställer din kropp efter ansträngning, hur motion påverkar din hälsa och kondition, samt hur du förbrukar energi. Nu kan du få First-Beat testet som en del av en konferens- eller arbetsrekreationsdag!

Endags måbra-konferens

Måbra-konferens på Päiväkumpu består av First Beat programmet med feedback, fyra timmars användning av konferensutrymme med all utrustning, morgonmål, buffélunch och eftermiddagskaffe för hela din grupp.

Dagen inleds med en hälsosam bufféfrukost och välkomstinformation. Därefter har gruppen konferensutrymmet och därtill hörande mötesutrustning till sitt förfogande under fyra timmar, antingen för ert eget program eller om ni så önskar, kan vi också arrangera programmet. I mötesutrymmet finns det vatten samt ett urval frukt och nötter. Kl. 11.30 – 14.00 är buffélunchen uppdukad och på eftermiddagen bjuder vi ännu på uppfriskande kaffe och te samt kaffebröd.

Under dagen får ni en introduktion till First Beat testet. Testredskapen delas ut och vi berättar hur man använder dem. Ni får resultatet av testet både individuellt och för gruppen som helhet.

Ni kan lätt kombinera måbra-konferensen med t.ex. en gemensam pausgymnastik eller en simtur i vårt spa.

Tilläggsuppgifter

Plats:
Kylpylähotelli Päiväkumpu
Avstånd från Helsingfors:
80 km, 1 h 10 min med bil
Avstånd från Åbo:
108 km, 1 h 16 min med bil
När:
Enligt överenskommelse
För vem:
Grupper om min. 10 personer
Pris:
Från 220.00 € per person
Förfrågningar och bokningar:
Telefon:
+358 30 608 40
Företagets webbplats: