Måbra-semester på Spahotell Päiväkumpu

×

Fira din måbra-semester på Päiväkumpu Spa

Hotellrummen i Päiväkumpus spabyggnad renoverades år 2012. Den stiliga inredningen har som genomgående tema illustrationerna från författaren Zacharias Topelius’ saga Björken och stjärnan. Topelius skrev sagan under sin vistelse i Karislojo och det sägs att den björk, som sagan handlar om, stod på Päiväkumpus marker. Spabyggnadens rum är nära och bekvämt för dig, som vill utnyttja vår spa- och restaurangservice.

Vår spaservice och restaurangen finns båda i samma byggnad, så du kan gå direkt från ditt rum till de sköna behandlingarna och simbassängen, varefter förfriskningar kan dukas upp i aulabaren, som erbjuder en fin utsikt över det finska sjölandskapet.

Trivs nära naturen

De flesta rummen erbjuder en fantastisk utsikt över Lojosjön. Hos oss kan du kombinera läget mitt i det vackra finska sjölandskapet med spahotellets tjänster. Rummen är belägna på två våningar i spabyggnaden. Rummen är utrustade med dusch, wc, telefon, tv och hårtårk. Alla rummen i huvudbyggnaden är försedda med kostnadsfri WLAN. Huvudbyggnadens rum är alla trivsamma dubbelrum. Tobaksrökning är inte tillåten där, och rummen passar därmed också för allergiker. Husdjur kan dessvärre inte bo i huvudbyggnaden, men för gäster med husdjur erbjuder vi logi i sluttningshusen.

 

Tilläggsuppgifter

Plats:
Spahotell Päiväkumpu
Avstånd från Helsingfors:
80 km, 1 h 10 min med bil
Avstånd från Åbo:
108 km, 1 h 16 min med bil
När:
Logi erbjudandet är i kraft t.o.m. 31.1.2017 (ej under julen 23.-26.12.)
För vem:
Det finns gott om plats för två personer i rummen
Bra att veta:
Pris för extra bädd: 34.00 € per dygn per person
Pris:
149 € per dygn per rum
Förfrågningar och bokningar:
Telefon:
+358 30 608 40