Måbra-weekend i stuga i Sjundeå

×

Paddla, cykla eller vandra och njut av naturen

Måbra-weekenden i Purnus Ådal inkluderar logi i en högklassig hyresstuga för 4+2 personer samt paddling längs ån, cykelfärder och vandringar i egen takt. Då ni anlänt till stugan på fredag, gör vi en kort promenad till den gamla prästgården, där paddlingsturen startar. Paddlingsturen går längs Sjundeå ån (”Finlands Amazonflod”) till medeltida Sjundby slott (ca 6 km) eller ända till havet där SE-Actions Paddlingscenter är beläget (ca 12 km). Från respektive platser ordnar vi med skjuts tillbaka till stugan.

Följande dag njuter vi av landsbygdens frid och vackra skärgårdsvyer till fots och på cykel. Lämpliga utflyktsmål är Störsvik eller Kopparnäs. På söndag håller vi sedan till på Purnus Ådals egna marker. Vi vandrar i den ståtliga skogen eller längs den vackra kärleksstigen och äter vår vägkost vid öppen eld i den stora kåtan eller på den täckta bergsterrassen med hänförande utsikt.

Stugliv och välmående året om

Du kan planera en måbra-weekend när som helst under året. Våra stugor är vinterbonade och på vintern byter vi ut kajaken och cykeln mot t.ex. långfärdsskridskor eller snöskor. En aktiv dag med familj eller vänner får en fin avslutning i stugan – en trivsam kväll då man lagar mat, badar bastu och är tillsammans.

Välkommen!

Tilläggsuppgifter

Plats:
På landsbygden i Sjundeå och på Sjundeå ån.
Avstånd från Helsingfors:
53 km, 53 min med bil
Avstånd från Åbo:
128 km, 1 h 24 min med bil
När:
Paddling och cykling arrangeras mellan 20.4. och 27.9. Vi vandrar året om, på vintern med snöskor.
För vem:
Aktiviteterna fordrar inga speciella färdigheter. Rutterna planeras enligt kundens förmåga och kondition.
Bra att veta:
Utflykterna skräddarsys enligt ert önskemål. Längd 2-10 timmar.
Pris:
Pris från 280.00 €. För utrustning debiterara vi skilt.
Förfrågningar och bokningar:
Telefon:
+358 9 2564040
Företagets webbplats: