På tu man hand – välmående för kropp och själ, två dygn för två

×

Fira måbra-semester på Päiväkumpu Spa

Hotellrummen i Päiväkumpus spabyggnad renoverades år 2012. Den stiliga inredningen har som genomgående tema illustrationerna från Zacharias Topelius’ saga Björken och stjärnan. Topelius skrev sagan under sin vistelse i Karislojo och det sägs att den björk, som sagan handlar om, stod på Päiväkumpus marker. Spabyggnadens rum är nära och bekvämt för dig, som vill utnyttja vår spa- och restaurangservice.

Vår spaservice och restaurangen finns båda i samma byggnad, så du kan gå direkt från ditt rum till de sköna behandlingarna och simbassängen, varefter förfriskningar kan dukas upp i aulabaren, som erbjuder en fin utsikt över landskapet.

Trivs nära naturen

De flesta rummen erbjuder en fantastisk utsikt över Lojosjön. Hos oss kan du kombinera läget mitt i det vackra finska sjölandskapet med spahotellets tjänster. Rummen är belägna på två våningar i spabyggnaden. Rummen är utrustade med dusch, wc, telefon, tv och hårtårk. Alla rummen i huvudbyggnaden är försedda med kostnadsfri WLAN. Huvudbyggnadens rum är alla trivsamma dubbelrum. Tobaksrökning är inte tillåten där, och rummen passar därmed också väl för allergiker. Husdjur kan dessvärre inte bo i huvudbyggnaden, men för gäster med husdjur erbjuder vi logi i sluttningshusen.

På tu man hand

På tu man hand paketet innehåller två nätters logi, morgonmål och middagar från buffén. Användning av spa:t och gymet ingår automatiskt i priset. På hotellet arrangeras det semesterprogram varje dag och det kostar inget att deltaga i programmet. Programmet kan vara allt från information om välmående till ett gemensamt motionsprogram eller en guidad promenadtur genom Karislojos kulturlandskap.

Tilläggsuppgifter

Plats:
Spahotell Päiväkumpu
Avstånd från Helsingfors:
80 km, 1 h 10 min med bil
Avstånd från Åbo:
108 km, 1 h 16 min med bil
När:
Erbjudandet är i kraft t.o.m. 30.8.2015
För vem:
På tu man hand paketet gäller för logi för två personer
Pris:
297.00 € för ett dubbelrum med halvpension, två dygn
Förfrågningar och bokningar:
Telefon:
+358 30 608 40