Sommarsemester för familjen vid vattnet, 2 dygn

×

Hela familjen njuter av en spasemester, oberoende av vädret

På Spahotell Päiväkumpu mår hela familjen bra. Både små och stora hittar aktiviteter hos oss. Under sommardagarna sysselsätter vattenlekarna, först vid simbassängen och senare på stranden, som är den perfekta badsemesterplatsen för barnfamiljer. På stranden finns barnens nöjespark Hupikumpu och strandcafeet Adalminas Pärla, som garanterar en lyckad dag för alla.

I Päiväkumpus familjerum ryms också en större familj. Alla familjerum är utrustade med dusch, wc, hårtork, kallskåp och mikrougn. I en del av rummen är också keldjur välkomna mot en liten tilläggsavgift (10.00 € per dygn. Du minns väl att nämna om eventuella keldjur då du bokar rummet). Till alla familjerum kan man utan extra avgift beställa en resesäng för babyn och en potta.

De stora familjerummen

De stora familjerummen är över 24 m2 och rymmer t.o.m. en sex personers familj. I rummen finns två bäddar som är 90 cm breda, en loftsäng för barn, som är 120 cm bred samt en utdragbar bäddsoffa.

De små familjerummen

De små familjerummen är nästan 23 m2 och där sover en fyra personers familj bekvämt . I rummen finns två bäddar som är 90 cm breda och en loftsäng för barn, som är 120 cm bred. Keldjur kan övernatta i en del av familjerummen mot en tilläggsbetalning (10.00 € per dygn).

Din egen frid, men nära till service

Alla familjerum är belägna i sluttningshusens övre våning. Varje rum har sin egen ingång, balkong och en vacker utsikt mot sjön. Skogen är bara ett stenkast ifrån. Avståndet till spa:t och all service är endast 50-100 meter.

Två nätter i spahotellet vid sjön

Paketet består av logi för en familj om 3-5 personer, frukost från buffén samt semesterprogram. Användning av spa:t och gymet ingår också i priset. Sjöstranden är en säker lekplats för barnen. Man kan hyra hobbyutrustning, såsom cyklar, skateboards, kanoter, kajaker och roddbåtar. Minigolf och frisbeegolf finns också på vårt område. Var aktiva, hela familjen tillsammans: På morgonen frisbeegolf och efter lunchen är det dags att gå till sjön och meta fisk.

 

Tilläggsuppgifter

Plats:
Kylpylähotelli Päiväkumpu
Avstånd från Helsingfors:
80 km, 1 h 10 min med bil
Avstånd från Åbo:
108 km, 1 h 16 min med bil
När:
Logierbjudandet är i kraft t.o.m. 30.8.2015
För vem:
Våra familjerum passar för två vuxna och 1-3 barn i ålder 4-14 år
Pris:
251.00 € för 2 dygn för 2 vuxna + 1-3 barn 4-14 år
Förfrågningar och bokningar:
Telefon:
+358 30 608 40