Upplev naturen och stämningen i skärgården

×

Upplev naturen och stämningen i skärgården

Njut av Ekenäs skärgård som är en del av Finska vikens vackra skärgård. Övernatta vid Hotel Sea Front som ligger vid vattnet nära Ekenäs centrum. 

Under den tre timmar långa utfärden bekantar vi oss, med hjälp av en guide, med den karga ytterskärgården och den frodiga innerskärgården med sina öar och skär. Vi tar båten genom de smala sunden och beundrar naturen och dess fågelliv. Vi bekantar oss också med gamla fiskartorp men också moderna skärgårdsbyggnader.

Guidad båttur med familjen till Ekenäs Nationalpark

Ni kan bl.a. se och höra havsörnen flyga och lyssna på ändernas läten. Vi tar iland på Rödjan och bekantar oss med den gamla fiskestugan på Älgö. Vi tar också iland och njuter av vår matsäck. Efter utfärden har ni möjlighet att gå i bastun på hotellet.

Avfärden sker från hotellets brygga. Utfärden tar 3 h och rutten väljs enligt vädret. Ta med en ryggsäck, bekväma och stadiga skor samt kläder och utrustning enligt väder. Guiden har ansvarsförsäkring men kom ändå ihåg din egna försäkring. Guidningen sker på finska eller engelska. Väderreservation.

Max. 4 personer
Pris: 370 euro
Priset inkluderar övernattning i fyra personers rum, frukost, bastu, båttur med guide och matsäck.

Tilläggsuppgifter

Plats:
Ekenäs skärgård
Avstånd från Helsingfors:
92 km, 1 h 15 min med bil
Avstånd från Åbo:
109 km, 1 h 20 min
När:
Enligt överenskommelse
För vem:
Båtturen lämpar sig för hela familjen.
Bra att veta:
Båtturen tar 3 timmar, väderreservation.
Pris:
370 euro
Mer information:
Förfrågningar och bokningar:
Telefon:
+358 19 2461500
Företagets webbplats: