Fresh Lake Cottages

×

Vi erbjuder en lugn omgivning där ni kan vara tillsammans, njuta av fritiden och sova gott. Upplev sjön Puujärvis stämning!

Vårt företag erbjuder semesterstugor vid den rena och vackra sjön Puujärvis strand i Karislojo, som tillhör Lojo stad. Våra två stugor är traditionella finska fritidsstugor. De är belägna på en sjöplatå nära Helsingfors och det är endast 90 km till Helsingfors-Vanda flygstation. Det är lätt att komma till oss med buss eller med egen bil.

Du kan välja mellan två stugor:

  • Päiväranta, 80 m2, en stuga på en holme i centrum av byn.
  • Puumerkki, 100 m2. Stugan ligger på en stor tomt, ute på en udde, med 300 meter egen strand.

Vi betjänar dig med 25 års erfarenhet!

Din stugvärd tar hand om dig och säkerställer att din Finlandssemester motsvarar dina förväntningar. Du kan själv fiska i sjön, du kan gå på skogspromenad eller bara helt enkelt koppla av.

Sjön Puujärvi är en sex kilometer lång sjö, vars vatten är klart och går att dricka. Sjön är ett specialskyddat Natura-objekt och vattnets kvalitet granskas fortlöpande av de finländska myndigheterna. Sjön har uppkommit av smältvattnet under istiden i Finland och blivit bakom en sandås, 15 meter ovanför en närbelägna Lojosjön. Största delen av vattnet i sjön kommer från bottenkällor.

Våra stugor ligger nära Karislojo bycentrum, dit du lätt kan ta dig med båt eller bil. Vår webbplats, http://www.freshlakecottages.fi/, visar mer detaljerat var vi finns samt avstånden till olika servicepunkter.

Varmt välkomna!

Tilläggsuppgifter

Avstånd från Helsingfors:
85 km, 1 h med bil.
Avstånd från Åbo:
100 km, 1 h 15 min med bil.
Telefon:
+358 400 442 311
Företagets webbplats: