Hotel Regatta Hangö

×

Hotel Regatta - tidlös njutning året om

Hotel Regatta är ett privatägt boutique-hotell, som erbjuder logi och konferenstjänster. Hotel Regattas 49 rum är alla unika och bäddplatser finns för över 100 personer. De individuellt möblerade rummen garanterar att våra gäster trivs hos oss året om. Våra kunder kommer till Hangö både på semester och för att hålla möten. Regattas Havssal, Lounge och terrasser kan lätt anpassas för olika sorters möten och konferenser. Hela hotellet är rökfritt och luftkonditionerat.

Hotellverksamhet och välmående ända sedan 1898

Det nuvarande hotel Regatta verkar i en jugendbyggnad, planerad av en av Finlands främsta arkitekter, Lars Sonck. Hotellet öppnades för drygt hundra år sedan och hette då Hotel Continental. Hotellet återfick sin forna glans då det åter öppnades år 2012 efter ett omfattande renoveringsarbete. Idag kombinerar Hotel Regatta den historiska byggnaden med modern och informell service med fokus på såväl affärsresenären som turisten. Till Hangö och till Hotel Regatta kommer du som till utlandet – för att koppla av, utöva en hobby, njuta av naturens kraft och av god, lokalt producerad mat.

Finlands sydligaste hotell mellan Helsingfors och Åbo

Hangö är beläget i det södra Finland, en och en halv timmes väg från Helsingfors och lika lång väg från Åbo. Med tåg tar resan två timmar. Hotel Regatta ligger centralt i Hangö. Havet, gästhamnen, restaurangerna och centrum med shopping och service är allt inom en radie på några hundra meter. Stadens sevärdheter och aktiviteter, tennisplaner, golfplan samt Hangös berömda sandstränder når du lättast genom att hyra en Jopo-cykel!

 

Tilläggsuppgifter

Avstånd från Helsingfors:
127 km, 1h 41 min med bil.
Avstånd från Åbo:
141 km, 1 h 50 min med bil.
Telefon:
+358 50 306 1900
Företagets webbplats: