Hotel Sea Front

×

Hemtrevlig övernattning på Hotel Sea Front i Ekenäs

Välkommen till Raseborgs stad och Ekenäs ! I vårt hemtrevliga hotell har vi 20 rum, en festsal för 150 personer, två mötesrum och en bastu. Vi erbjuder mat åt större grupper eller festsällskap. Hos oss får du enkelt ett komplett mötespaket: utrymmen, teknik, mat, kaffe och övernattning. Vi erbjuder våra kunder gratis trådlöst internet.

Att driva hotell är en livsstil

Hotel Sea Front är ett familjeföretag och har sedan år 2009 fungerat under ledning av Henrica Ewalds. Att driva hotellet och att ta hand om gästerna är en livsstil för oss. Vi har många stamkunder som ofta återkommer till Sea Front. För oss är det viktigt att alla, så väl familjer, par och affärsmän trivs hos oss. Därför utvecklar vi ständigt vår verksamhet. Hotel Sea Front har både Kvalitet till 1000 samt Green start certifikat.

 10 min promenad från Ekenäs centrum

Vårt hotell är beläget nära Ekenäs centrum, på en lugn plats vid havet. Från oss är det en kort väg till butiker, restauranger och järnvägs- och busstation. Det är lätt att komma till oss från stamväg 25 och du fortsätter enkelt och smidigt din resa vidare mot Salo (56km) eller Helsingfors (92 km).

 

 

 

 

Tilläggsuppgifter

Avstånd från Helsingfors:
92 km, 1 h 15 min med bil
Avstånd från Åbo:
110 km, 1 h 25 min med bil
Telefon:
+358 19 2461500
Företagets webbplats: