Hotell Lohja

×

Hemtrevligt boende i hjärtat av Lojo, nära Helsingfors

Hotell Lohja är ett privat och högklassigt hotell i centrum av Lojo, nära intill busstationen och affärerna. I vårt hotell finns 29 hemtrevliga rum, allt från enpersonsrum till en svit med egen bastu.

De ljusa rummen har en fräsch och hemtrevlig inredning. Alla våra rum är rökfria och största delen av rummen passar för allergiker. Alla rummen är försedda med badrum med dusch och WC. Dessutom finns det telefon, taveltelevision, hårtork och strykjärn. Den alkoholfria minibaren och trådlös bredbandsförbindelse ingår i rumspriset.

Familjehotell i 20 år

Hotell Lohja grundades i slutet av 1980-talet och blev familjeägt år 1992. Under åren har vi utvidgat, förnyat och moderniserat hotellet så att det motsvarar både affärsresenärernas och turisternas behov. I allt förnyande har vi strävat till att bevara hotellets ursrpungliga utseende och anda, såsom det var från början – det tycks våra gäster tycka om.

Lojos bästa turistföretag år 2013

Företagarfamiljen och hotellets personal belönades år 2013 för sitt långsiktiga och fina arbete, då vårt hotell valdes till årets turistföretag i Lojo.

Tilläggsuppgifter

Avstånd från Helsingfors:
53 km, 45 min med bil.
Avstånd från Åbo:
115 km, 1 h 15 min med bil.
Telefon:
+358 19 33 22 1
Företagets webbplats: