Martinpiha

×

Äkta landsbygdsstämning hos Martinpiha på Lojoön

Inredningen i de restaurerade bodarna från 1800-talet, som inrymmer Martinpihas logiutrymmen, förmedlar den trevliga stämningen på Martinpiha. Våra fest- och konferensutrymmen är perfekta för bröllop, födelsedagar eller sommarfester. De stora och fina utomhusområdena möjliggör också större evenemang. Vi hyr ut festtält, möbler, serviser osv. om du vill ordna din fest på något annat ställe.

Hederlig finländsk landsortsmat och smaker från hela världen

Vår kafé-restaurang ”Venta la Riihi” serverar bl.a läckra sallader, tapas, hembakt och dagens lunch. Sommarlördagar grillar vi ekologisk broiler i vår grillvägg och på söndag kalasar vi på paella, som görs på plats och ställe, i en äkta paellapanna. I de många affärerna på gården kan du fynda, allt från ektunnor till en ny sommarhatt. Martinpihas kafé-restaurang och butiker erbjuder bussgrupper (förhandsbeställning) och andra sommargäster en välkommen paus med god mat och gott kaffe.

Sommarevenemang

Under sommaren arrangerar vi olika evenemang. Mera information om vårt sommarprogram på Martinpihas hemsida.

Vi finns på Lojoön

Vårt läge på Lojoön är perfekt för dig som trivs vid vattnet. Här kan du ro, fiska, paddla, bada och cykla. Efter din utflykt kan du njuta av värmen i en riktig finsk stockbastu eller i badbaljan. Du kan också komma till oss med båt. Vår brygga är vid Seppälänsalmi.

Tilläggsuppgifter

Avstånd från Helsingfors:
80 km, 1 h 10 min med bil
Avstånd från Åbo:
140 km, 1 h 30 min med bil
Telefon:
+358 10 322 0070
Företagets webbplats: