Ravanti Events

×

Ravanti Events - researrangör i Västra Nyland

Vi organiserar turer till naturen: på land, i skogen, på sjön, naturligt och pålitligt. Vi erbjuder upplevelserika turer till sagor, till kvalitet och till äkthet. Vi gör det utan brådska och med njutning.

Naturen helar

Vi lagar mat från lokala, säsongsbetonade råvaror och vilt fångat i de lokala skogarna. I den omgivande naturen finns ”matstigar”: vi grillar fisk över en öppen eld, och har tillgång till kota? kök hela året om. Vi rör oss i skogen och på sjön under alla årstider. Under sommarmånaderna kan man njuta av det varma vattnet i sjön, under våren och hösten erbjuds varierande naturupplevelser. Vintern överraskar varje år med isbildning av sjön, det är alltid en lika överraskande händelse. Under midvintern kan man oftast prova på att åka sparkkälke eller isfiske.

Upplev Södra Finlands största sjö

Lojo sjö och dess omgivningar skapar en vacker omgivning att vistas i och njuta av, bara knappt en timmes resa från Helsingfors. Vi kan vid behov organisera transport till denna vackra sjölandskap.

Vår ambition är att ”fylla upp” våra gästers sinnen med positiva intryck och skapa ett trevlig minne av levande finskt skärgårds- och lantliv.

Tilläggsuppgifter

Avstånd från Helsingfors:
79 km, 1 h med bil
Avstånd från Åbo:
169 km, 2 h med bil
Telefon:
+358 40 134 3858
Företagets webbplats: