SE-Action

×

Mångsidiga SE-Action i Sjundeå

SE-Action, Porkkala Travel och Purnus Ådal erbjuder programtjänster, mötes- och festarrangemang, stuguthyrning och paddling. Vi hyr ut paddlingsutrustning och arrangerar paddlingsturer. Vi har även skräddarsydda rundturer och cykelturer, som vi saluför i Finland och utomlands under branden Porkkala Travel och West Uusimaa Travel.

Gott humör på köpet

Susanne ”Susse” Ekström grundade Ab SE-Action Oy år 1998. Affärsidén var att erbjuda motionstjänster för olika kundgrupper. Idag fungerar SE-Action som ett familjeföretag – på kundens villkor, miljövänligt och nära Helsingfors.

SE-Actions framgång genom åren har baserat sig på den positiva attityden i vår service: ”Vi gör vad vi lovar”. Dessutom hittar vi på nya roliga produkter, allt efter tidens krav. Vårt främsta mål är att erbjuda turisten toppklass produkter i en informell atmosfär.

Mindre än en timme från Helsingfors

SE-Actions paddlingcenter är beläget vid den vackra Sjundeå åns mynning, bara en dryg halvtimmes körväg från Helsingfors.

Purnus Ådal, SE-Actions hem i Sjundeå kyrkby, ligger en knapp timmes väg från Helsingfors, omgivet av lummig skog och vida åkrar.

Tilläggsuppgifter

Avstånd från Helsingfors:
53 km, 52 min med bil.
Avstånd från Åbo:
128 km, 1 h 36 min med bil.
Telefon:
+358 9 256 4040
Företagets webbplats: